Woody

Woody

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 15-01-2018
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 40
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 14-05-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Woody is achter gelaten in het bos, nabij een kappelletje in de omgeving van Horia. Een bezoeker van het kappelletje trof haar op een dag aan en ging de volgende dag terug om eten en water te geven. Het was een ontzettende aanhankelijke hond en totaal geen angst voor mensen. De man schakelde Georgiana in en die ging ook bij toerbeurt voeren. Nadat ze Monique en Michael de fotos en filmpjes had laten zien besloot WFD haar onder de vleugels te nemen en ter adoptie te doen. Eenmaal in de zorg bij Georgiana en Ionel zien we een vrolijke en enthousiaste hond die niets liever wil dan aandacht. Ze kan perfect met alle andere aanwezige honden en katten overweg.

 

Wel houdt ze niet van opgesloten zitten als ze buiten van alles ziet gebeuren. Een hek van 2 meter hoog is voor haar een eitje om overheen te klimmen. Wij zoeken dan ook baasjes zonder tuin waar ze haar nodige beweging krijgt door veel wandelen maar de rust in huis zonder prikkels van buitenaf. Een dierenarts bezoek sloot alle nare ziektes uit en de vaccinaties zijn gestart.

 

Op 28 april verraste Woody ons met de geboorte van 3 kleine pupsels. Doordat ze zo mager binnen kwam, viel een zwangerschap totaal niet op. Dat herkennen wij maar al te goed. Ze heeft ze zelfstandig op de wereld gezet en zorgt enorm goed voor ze. Ze trekt zelfs haar halve vacht leeg om een warm nestje voor haar kindjes te maken. Ook nu laat Woody zien dat ze enorm sociaal is want iedereen mag haar kindjes komen bewonderen en we mogen met even veel goedheid haar kindjes oppakken en goed bekijken. Uiteraard wil ze dan ook nog extra geknuffeld worden. Woody is inmiddels gesteriliseerd dus ze is klaar voor vertrek. Wij kunnen nu alleen nog hopelijk op een telefoontje van iemand die voor haar gevallen is.

 

 

 

Woody zoekt baasjes die met net zo veel liefde voor haar gaan zorgen als zij voor haar kindjes zorgt, die lekker veel met haar gaan wandelen en veel aandacht en wat opvoeding kunnen geven.

 

 

 

Als je gevallen bent voor deze lieve snuit, neem dan snel contact op met Monique 0031-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl.

 

 

 

Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek.

 

 

 

Let op! Wij plaatsen geen honden bij gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Woody