Vlekkie

Vlekkie

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 10-07-2020
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 55
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 10-01-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Vlekkie is geboren op de straten van Tulcea. 7 broertjes en zusjes had ze maar deze zijn allemaal overleden aan parvo en andere ziektes. Vlekkie was de enige overlevende. Enorm triest maar oh zo veel voorkomend. De roedel waar ze bij opgroeit zijn 4 rustige honden die gelukkig allen gesteriliseerd zijn tijdens onze spay weken. In de buurt waar ze zich ophouden wonen veel dierenliefhebbers dus ze worden bijna elke dag wel op een hapje getrakteerd.

Helaas niet altijd het juiste voor een hond maar alles is dan maar beter dan honger lijden. Tot er op een dag iemand komt wonen die de honden daar helemaal niet leuk vindt en de hondenvangers inschakelt. Een bewoonster schiet in paniek wetende dat Vlekkie dol is op mensen en dus een heel gemakkelijke prooi voor deze nare hondenvangers. De rest van de roedel zal ze wel ontkomen die komen nog niet op 5 meter van mensen maar arme Vlekkie hangt de dood boven haar hoofd. Monique en Michael worden gebeld en met de vrijwilligers die op dat moment op de Casa waren zijn we direct gaan rijden.

En eenmaal aangekomen zagen we     inderdaad een hele mensvriendelijke hond.

Een riem om doen  was geen  probleem echter toen ze merkte dat ze zo haar vrijheid kwijt was, vond ze die riem toch wel spannend. Gelukkig van korte duur want in de bench ging heel snel en op naar de Casa. Vlekkie kreeg een grote kennel alleen juist om haar gedrag goed te kunnen bekijken en te kunnen testen met welke hond (en) ze goed kon passen. Vlekkie bleek niet alleen dol op aandacht Vlekkie is een enorme knuffelkont. Het liefste gaat ze helemaal niet buiten spelen tijdens haar dagelijkse speelrondes, liever met de baasjes knuffelen en  kroelen en liefste bij Monique op schoot.

Helaas past alleen haar kop op haar schoot want de rest is veel te groot.

Als Vlekkie een goede wasbeurt krijgt dan komt er een allermooiste spierwitte hond tevoorschijn met hier en daar een “vlekkie”.

Vlekkie is gesteriliseerd en geent en gechipped. Toen de nieuwe bewoners Tommie en Jerry op de Casa kwamen wonen, hebben Monique en Michael ze geintroduceerd bij Vlekkie en ja hoor. Vlekkie is dol op haar beide mannen die ze graag verteld dat je echt niet bang hoeft te zijn voor mensen hier want hier zijn ze echt lief. Heel soms moet Vlekkie een beetje geremd worden in haar enthousiasme naar mensen maar ze is ook goed te corrigeren.

Bent u op zoek naar een plaatje van een hond en past Vlekkie bij u in bad?

Bel of mail naar monique@walkfordogs2017.nl 0031-630708443

Let op! Wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar, een vragenlijst en een huisbezoek zijn vaste onderdelen van onze screening.

HEEFT U INTERESSE IN Vlekkie