Vixie

Vixie

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 01-08-2020
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 25
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 02-08-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Vixie is door onze dierenarts Razvan, gevonden onder zijn auto voor de kliniek. Er zat een ketting om haar nek enorm strak met een stuk touw er aan vast. Vermoedelijk heeft ze kunnen vluchten van haar ellendige bestaan ergens in een tuin als ketting hond. Dat ze slecht behandeld is geweest was al snel meer en meer duidelijk. Vixie zat onder de vlooien en duizenden teken. Haar oren zaten zo vol dat het volledige trossen waren geworden. Haar rechteroor bleek een membraan in de gehoorgang te hebben. Dit is een aangeboren afwijking waardoor ze met haar rechter oor niets of nauwelijks wat hoort echter dit heeft geen enkele invloed op haar gedrag en ze heeft er zelf geen last van ze weet tenslotte niet beter.

Gelukkig kunnen we aan teken snel en makkelijk wat doen. Helaas bleek ze door al die teken wel ziek te zijn geworden en is antibiotica ook gelijk ingezet.

Eten deed ze in het begin nauwelijk (en ze was al zo mager) maar gelukkig is ook dat volledig bij getrokken. Ze heeft een week in de kliniek gelogeerd en van haar dreigende houding om iedereen op afstand te houden was bij Razvan als snel geen sprake meer. Na een week mocht ze naar de nieuwe Casa en ook daar liet ze eerst zien dat ze niets met mensen te maken wilde hebben tot ze doorhad dat ook Michael en Monique haar niets aan doen. Als snel was ze goede vriendjes en nu zelf huilt ze van plezier als ze aandacht krijgt.

Naast haar kennel zat Tommy een grote reu van zon 35 kg. Vixie viel als een blok voor hem en dat was wederzijds. Monique had dit al opgemerkt en probeerde ze samen in de speelren en dat ging super. Dus mochten Vixie en haar grote vriend gaan samenwonen in 1 kennel waar de elke dag genieten van elkaar, spelen en gedeelde aandacht. Rennen is haar grootste hobby en stil zitten is erg moeilijk voor haar. Vixie is nu een onwijs vrolijk hondje dat dol is op aandacht. Haar enorm grote oren met bruin stippeltjes staan altijd omhoog en ze geniet enorm van de veiligheid op de Casa. Ze is niet geschikt om de hele dag gedragen te worden en zoekt dan ook een baasje dat met haar veel gaat wandelen. Want ondanks haar kleine formaat heeft ze de energie van haar grote liefde Tommy.

 

Hou jij van antenneoren en witte hondjes met hier en daar een zwart vlekje en veel bruine stippels? Bel dan snel met Monique 0031-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op. Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Vixie