Vigo

Vigo

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 20-06-2019
  • Leeftijd :
  • Schofthoogte :
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 21-08-2021
  • Telefoon :
Reu

Informatie

Een laatste groet..
Je bent vanmiddag heengegaan, naar de eeuwige speelvelden achter de regenboogbrug🌈. Waar je geen pijn meer hebt, waar al vele hondenvriendjes zijn, waar geen auto’s, iets of iemand is die je nog pijn kan doen. Je bent vrij en voor altijd lieve Vigo. We hadden je zo graag dit alles willen geven op deze wereldbol, maar het mocht niet zo zijn..
Om dubbel te checken of de beslissing om hem te laten gaan de juiste is geweest, heeft Vlad de röntgen ook nog naar orthopeed in Boekarest gestuurd. Alle deskundige artsen hebben daaruit op kunnen maken dat Vigo van achteren aangereden is waarbij alle wervels zijn opgeschoven, de tussenwervels zijn volledig weggedrukt tot de L4. Daarna is hij met zijn achterste 90 graden naar links gezakt wat uiteindelijk resulteerde tot de laatste klapbreuk.. Ook de orthopeed had niks kunnen doen dan inslapen..
Vigo is in het bijzijn van Razvan, Miruna, Geo, Monique, Michael én de jongen (zijn eerste reddende engel) die hem gisteren op straat vond ingeslapen. De jongen is tot het laatste moment erbij geweest om afscheid van Vigo te nemen. Ondanks het grote verdriet doet dit ons goed, om te zien dat er daadwerkelijk mensen zijn die wél met alle liefde voor dieren zorgen❤
De manier waarop iedereen die hierbij betrokken is geweest heeft samengewerkt verdient niets anders dan lof🙏
Bij alle betrokkenen, ook bij de dierenartsen en assistenten heeft dit alles er emotioneel flink ingehakt..
We zijn daarom de rest van de avond even stil om in ieder geval de tranen te kunnen laten rollen, en om te proberen om ergens een beetje rust te pakken zodat de pijn van dit alles straks ook een plekje kan gaan krijgen..
We willen iedereen die zo met Vigo heeft meegeleefd en financieel gesteund heeft heel erg bedanken🍀
Run free, en rust zacht lieverd❤

Vigo