Tonia

Tonia

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 10 december 2016
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 30
  • Schofthoogte Klein
  • Toegevoegd : 05-12-2018
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Tonia heeft even moeten wennen, maar inmiddels is ze als een aapje in de jungle thuis. Grote honden of klein, ze vindt ze allemaal leuk. Maar het allerleukste is een baasje. Als er team of familie bezoek is, heeft Tonia even nodig om te wennen aan nieuwe mensen maar als ze dan geloofd dat ook

die best aardig zijn… dan zoekt ze ze het liefst de hele dag op.   Tonia

kent haar plaats in de roedel bij Monique thuis en zal geen poging doen om daar van af te zien.

Wij zoeken voor Tonia een warm huis, met aandacht en tijd voor haar. Tonia is nog niet zo oud dus een levenlang alleen op schoot liggen is nog niets voor haar. Spelen, rennen en wandelen is haar lust en haar leven, om daarna lekker in een mandje op te rollen of, ok dan heel even op schoot bij haar nieuwe baasje.

Een zeer intelligent hondje en qua karakter onwijs lief!

Bent u dat juiste baasje voor haar? Bel, whatsapp of mail naar Monique,

06-30708443 of monique@walkfordogs2017.nl

Tonia was het 5 december kadootje van Monique. Ze werd gebeld door Tony, dat er bij hem een klein hondje over een 2.5 mtr hoge schutting was gegooid. Het hondje had hij liefdevol binnen genomen maar hij heeft een aantal hele grote honden wat niet veilig was voor haar. Hij belde Monique en bracht haar daar. Tonia was helemaal de weg kwijt. Bibberend en onzeker en dan ook nog 3 honden en een pup… waar was ze terecht gekomen. Tonia heeft bij Monique op de bank geslapen doodmoe, en is gelijk zindelijk bleek. Ook lopen aan de riem, in de auto, lopen door de stad was allemaal geen probleem. Ook bij de dierenarts gaf ze geen kik. Ze kreeg een chip, een naam en een paspoort en natuurlijk de broodnodige prikken.

Ook maar gelijk de belangrijke 4dx test gedaan en gelukkig helemaal negatief. 10 dec krijgt ze een WFD ritsje en dan mag ze in januari mee naar Nederland. Alwaar zeker een lieve opvang klaar zal staan voor haar, maar het liefst gaat ze natuurlijk gelijk naar een vast en voor altijd mandje. Tonia is een heel onderdanig hondje en heeft duidelijk een baasje gehad. Ze loopt dan ook graag achter Monique aan te hobbelen en vind kroelen op schoot errug leuk. Tonia past niet in een druk gezin of een gezin met kleine kinderen. Andere hondjes zijn geen probleem zolang ze maar niet al te groot zijn want dat vindt ze erg indrukwekkend nog. Mocht Monique de komende tijd zien dat ze Indy en Faye toch niet zo eng zijn, dan zou ook dat geen probleem moeten zijn. Dit passen we dan natuurlijk aan.

HEEFT U INTERESSE IN Tonia