In Oktober, nu een half jaar geleden, heeft Monique het goede leven in Nederland opgegeven en is met haar kleine gele toetoet en 3 honden naar Roemenië vertrokken. Daar aangekomen was het huis waar ze in zou komen te wonen een bende.. Geen verwarming, geen verlichting, geen keuken, alleen maar een kaal ‘huis’ en een oerwoud als tuin er omheen. Nu, 6 maanden later, is het gezellig warm en huiselijk geworden (voor minimalistische Roemeense termen). Er zijn buiten hokken en rennen voor de honden gebouwd, want voor de hondjes is Monique naar Roemenië verhuisd. Om daar meer te kunnen betekenen. Monique heeft veel tegenslagen gehad, maar ze is enorm sterk en laat zich door niets en niemand tegenhouden om haar doel te bereiken, en dat is Steriliseren en daarmee honden redden.

Op 1 mei wordt ze 50 jaar. Wij weten dat ze het totaal niet leuk vindt om haar verjaardag te vieren. Maar wij als team (en Monique natuurlijk ook) hebben 1 wens voor haar:

Een WFD BUSJE.

En waarom? Simpelweg omdat die gele toetoet van haar veel te klein is. Dagelijks moet Monique honden, grote benches, pallets, voer en stro vervoeren. Ze rijdt soms wel 4 keer op een dag heen en weer naar alleen al Antal en Iona, omdat ze maar 1 bench per keer kan vervoeren. Dit is enorm geld- en tijdrovend. Een busje zou de perfecte oplossing zijn. Zeker nu we weten dat we op termijn bezig gaan met een sterilisatie-/adoptiecentrum! Voor €5000 zouden we een goed 2e hands busje kunnen kopen.

Wij zouden ontzettend graag deze wens willen vervullen, maar we kunnen dit niet alleen. Lieve volgers, zouden jullie mee willen helpen zodat we deze wens kunnen vervullen? Want het gaat wederom ten goede van de hondjes komen.

Onder de donateurs gaan we 3 hele mooie prijzen verloten!

– Een weekend met ontbijt in Frankrijk (goede rij-afstand)
– Een midweek op de camping in de stacaravan van Annemieke
– Een ticket t.w.v. 200 euro naar de casa!

Je kunt ons steunen d.m.v. een financiële donatie voor de HONDJESBUS. Via onderstaand Rekeningnummer

Rekeningnummer: NL55ABNA0818869399
Stichting Walk for Dogs 2017 te Culemborg o.v.v. hondjesbus

Hartelijk dank!! 🙏🙏

Geef een reactie