Noen

Noen

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 01-11-2019
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 50
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 17-11-2020
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Noen is een prachtige jonge dame met een hele trieste geschiedenis. Noen leefde bij een groep mensen die haar vanaf dag 1 aan een ketting van ong 50 cm vastlegden heel dicht bij een buiten oven waardoor ze regelmatig brandplekken had, uitgedroogd was en bovenop dat alles werd ze ook dagelijks geslagen en mishandeld. De buurvrouw van deze mensen kreeg Noen en de andere honden eind september uit die vreselijke tuin weg om gesteriliseerd te kunnen worden. Daarna wilde ze proberen, tijdelijke Noen op te vangen tot er plek was op de Casa. Tijdens de campagne brak ieders hart omdat Noen ondanks alles nog steeds een intens lieve hond is voor mensen. Helaas werkte het plan niet voor Noen, ze werd opgeeist en onder dreigementen is Noen weer teruggegaan naar de ketting.

Plan 2 in werking er was plek op de Casa en met 4 man sterk gingen we onder het mom van “Noen moet geent worden” mee naar de Casa en zal daar pas weggaan als er een enkele reis Nederland of Belgie is voor haar. Noen had niet veel tijd nodig om van haar angst af  te komen al snel draaide met de dagelijkse rondes mee en geniet ze van rennen en spelen met andere honden.

Knuffelen is nog steeds een grote hobby en daar heeft ze een ruim jaar tekort aan gehad. Michael en Monique genieten enorm van deze lieverd als ze met een smile op haar gezicht rondbanjert en gewoon eindelijk hond mag zijn.

Noen kan ook enorm goed springen en wij willen voor Noen graag een huis met een tuin die minimaal omheind is door een hek van 2 mtr.

Mag Noen bij jou in een zachte mand en dagelijks veel wandelen? Noen loopt

al perfect ad riem  Noen is er klaar voor!  

Bij interesse in Noen graag bellen of mailen naar sonja@walkfordogs2017.nl of 0031630420501

HEEFT U INTERESSE IN Noen