Sparky

Sparky

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 17-03-2019
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 24cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-06-2019
  • Telefoon : 0630420501
Reu

Informatie

Sparky is geboren in een dorpje net buiten Tulcea, vlakbij de woning van vrienden van onze dierenartsen Antal en Iona. Een nestje van 8 pups maar liefst. De vrienden hebben al diverse honden gered en konden deze 8 er echt niet bij hebben. Helaas kregen na de 1e enting alle 8 pups parvo en binnen een dag waren er al 5 dood. Royce is vanzelf beter geworden en heeft dus gelukkig maar een hele milde vorm gehad. Broertjes Sparky en Sniper hebben wel medische hulp nodig gehad, maar zijn inmiddels weer helemaal gezond.
Toen er weer plek was op de Casa heeft Monique ze samen met Antal opgehaald omdat ze onveilig waren voor andere roedels op straat.

Eenmaal op de Casa liet Sparky zien dat hij het geweldig vindt om aandacht te krijgen en speelt en knuffelt graag. Sparky is heel onderdanig en zeker geen haantje de voorste. Maar mensen vindt hij geweldig en vooral broekspijpen en tenen zijn zijn favoriete bijt objecten. Inmiddels zit ook Sparky in de grote ren en speelt buiten de hete uren om, heerlijk met alle andere pups. De boot is hij aan het verkennen maar als Monique hem erin helpt geniet hij van het koele water en geeft niets om natte pootjes.
Touwtrekken met broertje Sniper is favoriet en tot op heden zijn alle wedstrijdjes onbeslist. Ook helpt Sparky graag mee met vegen, omdat dit voor een klein kereltje natuurlijk veel te moeilijk is, besloot hij maar de bezem te slopen en er mee te gaan spelen.
.

Sparky zoekt baasjes die veel willen spelen en van schoonmaken houden zodat hij mee kan helpen. Een plek waar hij groot mag worden en baasjes die hem verder alles wil leren wat een pup moet leren.

Sparky plaatsen we niet bij kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Sparky