Teddy

Teddy

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 05-02-2022
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 45
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 21-11-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Georgie en Teddy zijn 2 zusjes die gedumpt zijn bij een oude mevrouw in Floresti, Roemenie. Floriste behoort bij de gemeente Horia waar Michael en Monique wonen. De burgemeester had klachten gekregen van inwoners van Floresti over overlast van deze twee jonge honden. De mevrouw had geen goed hek dus ze konden vrij overal lopen en gingen de buurt in om eten te zoeken, schoenen te stelen eigenlijk gewoon donder streken van een jonge hond die geen opvoeding krijgt. De burgemeester kwam hoogst persoonlijk bij Michael en Monique om te vragen of wij ze op de Casa op wilden nemen. Op 4 oktober zijn we samen met hem de honden gaan halen. De 2 dames waren inmiddels wel in een veel te klein hok opgesloten en de situatie was enorm triest. Eenmaal op de Casa waren beide nogal voorzichtig. Aanraken ging niet gelijk. Eerst wennen aan hun nieuwe omgeving  de rest komt later wel.

Teddy was het minst voorzichtigste. Na een paar dagen op de Casa kwam ze al voorzichtig een knuffel halen. Inmiddels is ze helemaal gewend en is dol op onze aandacht. Spelen doet ze graag maar het allerliefste wil ze knuffelen.

Rennen en kippetjes van de buren begluren, Teddy is zeer veelzijdig.

 

Teddy zoekt een baasje die in alle rust met haar aan de slag gaat. Voor vertrek zal ze nog leren lopen aan de riem maar verder zal ze nog een beetje opgevoed moeten worden. Als dat in alle rust gebeurd zal Teddy zich ontpoppen tot een fantastisch vriendinnetje voor altijd.

 

Wil je meer weten over Teddy bel dan met Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op, wij plaatsen onze honden niet bij gezinnen met kinderen onder de 12 jaar Onze screening omvat een vragenlijst en een huisbezoek.

HEEFT U INTERESSE IN Teddy