Sweety

Sweety

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 10 April 2016
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 48cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 10-04-2018
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Sweety is begin Mei weer bezocht door ons team en zodra ze WFD2017 ziet, begint haar hartje harder te kloppen. Ze herkent ons gelijk en is door het dolle heen! Mag ze deze keer mee? Helaas heeft er nog niet het juiste baasje gereageerd, maar we hopen van harte dat deze lieverd snel mee mag in de auto want zeg nou zelf… dit meisje verdiend een mand en een lieve baas!!!

Half april heeft ons Team Sweety weer bezocht. We waren zeer benieuwd hoe het nu met haar ging. En wat waren we blij verrast!! Sweety herkende Monique gelijk weer en begon direct haar mooiste glimlach op te zetten. 180C gedraaid ten voordeel van haar zelf. Wat een vrolijke noot en speelse hond.

Wie op Sweety valt en bij haar past is pas echt een geluksvogel. Want goed zijn voor Sweety en haar als je maatje te hebben is een lot uit de loterij!

Toen ons team in maart het asiel van Nutzi bezocht vertelde ze dat ze net die ochtend een hond uit het dodingsstation in Tulcea had gehaald. Ze had eigenlijk geen plek maar de hond was al op weg naar de dood want dit was volgens de mensen de meest agressieve hond van Tulcea. Nutzi zag Sweety en wist dat dit gewoon niet waar was. Wij waren natuurlijk benieuwd naar deze “gevaarlijke” hond en Monique ging met gevaar voor eigen leven de kennel in. Op de filmpjes kunt u met eigen ogen zien hoe deze eerste kennismaking ging en hoe levensgevaarlijk ze wel niet is. Het gedrag van Sweety raakte ons tot op het bot. Een zo gekwetste hond die niets anders wil dan een paar lieve handen die haar aaien en wat aandacht geven. Een naam had ze nog niet dus die was snel gevonden. Een zacht karakter en een dame die niets liever wil dan bij lieve mensen zijn. Sweety moet natuurlijk nog veel leren, maar met de juiste structuur en zachte aanpak heeft u aan Sweety een maatje voor het leven. Sweety weet zich goed te gedragen als ze bij nieuwe honden komt en houdt zich gepast op de achtergrond en kijkt de kat uit de boom.

Wilt u meer weten over Sweety of bent u gewoon als een blok gevallen voor haar? Neem snel contact met ons op.

Sweety is geent, gechipped, gesteriliseerd en koffer en paspoort staan klaar voor vertrek!

Bel Monique 0630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

HEEFT U INTERESSE IN SWEETY