Stone

Stone

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 01-05-2019
  • Leeftijd : volwassen
  • Schofthoogte : 30cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 02-09-2021
  • Telefoon : 0630708443
Reu

Informatie

Op een gewone doordeweekse dag besloten Monique en Michael in de stad een hapje te gaan eten. Miruna en Geo sloten ook aan en het eten werd besteld.

Tijdens het wachten kwam er opeen een hondje het terras oplopen. Bij het zien van dit zwaar verwaarloosde hondje was de honger gelijk over en trek in het eten idem. We konden niet anders dan een poging doen hem te vangen en op de Casa op te nemen. Stone had in de maanden dat hij op straat heeft geleefd de regels van dat leven goed geleerd. Hij liet zich met geen mogelijkheid vangen en kwam al helemaal niet TE dicht bij ons in de buurt. Het leven wat hij in korte tijd had leren kennen was weggestuurd worden, weggeschopt, stenen naar zijn hoofd gegooid. Kans op aanrijdingen etc etc en dan nog zijn vacht. Stone heeft een trim vacht en als dat niet bijgehouden wordt dan krijg je zeer pijnlijke klittenm vlooien en teken kunnen goed nestelen en zelfs verwondingen omdat hij zeker aan dingen is blijven vasthangen door zijn klitten. Enfin de vangkooi werd ingezet en dapper liep hij zijn hongerige neus achterna en Stone was succesvol gevangen. Eenmaal op de Casa konden we pas in alle rust kijken wat Stone nu eigenlijk voor een hondje is.

Hij heeft vanaf dag 1 geprobeerd ons te vertrouwen en heel langzaam kwam hij dichterbij en konden we met kroelen beginnen. Toen we hem ook makkelijk konden oppakken zijn we naar de dierenarts gereden, kreeg hij een roesje en is zijn bloed getest (gelukkig volledig gezond) hij is geschoren en gecastreerd. Rest nu alleen nog 2 vaccinaties en zijn chip en Stone is klaar voor een warm en liefdevol mandje.

Stone heeft al gespeeld met Mademoiselle, onze eigen upperpup Tommy en hij loopt er rustig en zelfverzekerd tussen. Langzaam gaat hij ook meespelen dus hij wordt eindelijk weer hond.

Wil jij Stone voor altijd een liefdevol huis geven en vooral zijn vacht keurig netjes bijhouden, wandelen en opvoeden? Bel dan snel naar monique of mail 0031-630708443 of monique@walkfordogs2017.nl

Let op wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar en een vragenlijst en een huisbezoek zijn onderdeel van onze screening.

Wilt u goed nadenken of u NA corona ook nog ruim voldoende tijd heeft voor Stone?

HEEFT U INTERESSE IN Stone