Stocking

Stocking

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 04-09-2018
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 20
  • Schofthoogte Klein
  • Toegevoegd : 04-12-2018
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Stocking is inmiddels 33 cm hoog en heeft het een tijdje heel leuk gehad met de pups op de Casa. Maar Monique zag haar de afgelopen tijd een beetje minder vrolijk worden. Stocking mist mensen om haar heen en wil meer dan alleen 3 tot 4 keer per dag aandacht. Monique heeft haar dan ook in huis genomen waar ze gelijk helemaal opleeft. Ze kan nog steeds prima overweg met Indy Faye en Indra. Ze is nog niet helemaal zindelijk maar doet wel alles keurig op een puppypad. Stocking is volledig geent en gesteriliseerd en kan
17 feb vliegen. Wij hopen dat er voor die tijd nog een baasje voor haar komt. Dit unieke en vooral mooie hondje zal passen bij mensen die haar veel aandacht geven, veel willen wandelen en haar verder opvoeden. Een honden vriendje zou leuk zijn maar is niet noodzakelijk. Een te overheersende hond echter is geen goed idee. Het pittige is uit Stocking en ze is nu erg rustig
en zachtaardig.

Stocking werd door Monique gevonden op een hondendump plaats vlak bij de Casa. Stocking dronk nog bij haar moeder maar Monique zag dat haar achterpoot zwaar gewond was. Dan kan je niet anders dan ingrijpen. Direct door naar de dierenarts en de wond gaan behandelen. Gelukkig is dat helemaal goed gekomen en omdat ze nog zo klein was, bleef ze bij Monique in huis.

Daar heeft ze nu pret voor 4 want ze vermaakt zich uitstekend met pleegmama’s Indy, Faye en Indra. Stocking is een ontzettend lief en pittig meisje dat al heel snel doorhad dat de puppy pad die bij de deur lag een goede 2e optie was. Verder eet ze graag en geniet ze van een zachte fleeche.

Af en toe mag ze bij Monique op schoot slapen als die aan het werk is.

Gezellig voor Monique en knus voor Stocking. Stocking zoekt natuurlijk dat eigen mandje want ze wil echt heel graag verder leren en dat graag in Nederland.

Stocking kan prima met alle honden groot en klein alleen bij kleine kinderen plaatsen we haar niet

HEEFT U INTERESSE IN Stocking