Star White

Star White

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 19-07-2023
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 30
  • Schofthoogte Middel tot groot
  • Toegevoegd : 27-10-2023
  • Telefoon : 0031630708443
Reu

Informatie

Star White is gevonden op de parkeerplaats van de supermarkt Kaufland in Tulcea, Roemenië. Moederziel alleen liep hij daar te zoeken naar beschutting, zijn moeder, zijn broertjes of zusjes, eten… we zullen er nooit achter komen enkel dat hij gelukkig door lieve mensen gevonden is en naar de kliniek van Vlad is gebracht. Hij bleek gelukkig gezond en behalve honger en dorst was er niets mis met hem. Natuurlijk worden wij dan gebeld en krijgen we fotos door met het verzoek hem bij ons op te nemen.  Eigenlijk is alles vol maar we hebben maar weer een extra bench in de woonkamer gezet.

Star White is een lieve en heel zachtaardige pup. Hoewel hij flink kan donderen met zijn kamer genootje Evya, is hij erg vriendelijk en rustig (grootste deel van de dag) en absoluut niet mensen schuw.Hij wil niets liever dan aandacht en komt ook echt graag een knuffel halen. Speelgoed vindt hij geweldig en iets wat dan ook nog geluid maakt dan heb je geen kind (pup) aan hem. Star valt niet in de categorie kleine hond, maar hoe groot hij wordt dat weten wij absoluut niet. We kennen geen moeder of vader en de grote van poten kan zeer misleidend zijn.

Star White heeft hele mooie blonde tot witte haren en wij denken (weten het niet zeker) dat zijn vacht uiteindelijk wat ruw hariger gaat worden. Tel daarbij op de beige/groene ogen en hij wordt vast de mooiste hond van Europa.

 

Val je als een blok voor zijn trouwe oogjes mail dan naar monique@walkfordogs2017.nl of bel naar Monique +31-630708443

 

Let op!! Wij plaatsen onze honden niet bij gezinnen met kinderen onder de 12 jaar en onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek.

 

HEEFT U INTERESSE IN Star White