Star

Star

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 03-10-2018
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 13
  • Schofthoogte Klein
  • Toegevoegd : 03-01-2019
  • Telefoon : 0630708443
Template

Informatie

Star is geboren op de straten van Tulcea met haar zusjes Sky en Vegas. Mama Mia is overduidelijk op straat gegooid want haar baas zat niet op pups te wachten. Een dame zag dit en bracht Mia en pupsels in veiligheid in een tuin in het centrum. Helaas groeien pupsels en worden de nachten kouder, dus de kou liet ze huilen en dat vinden de buren niet leuk. Dreiging van hondenvangers of gif over het hek gooien was heel groot. Dus werd Monique gebeld of zij misschien een plekje kon vrij maken. Natuurlijk gaan we dat doen.

 

 

 

Mama Mia en pupsels kregen de bijna af, quarantaine ruimte waarin ze in ieder geval droog en met stro warm zouden zijn. Daarbij hun buikjes vol dus dat scheelt ook een hoop traantjes. Star was de eerste dag het meest verlegen van het trio pupsels en dat blijft ze tot op heden ook. Nieuwe mensen die komen moeten haar even de tijd geven om te ontdooien. Monique daarentegen kent ze op haar duimpje en weet ze dan ook goed uit te dagen voor een spelletje. Ook met andere pups is ze niet verlegen en staat haar “mannetje”.

 

 

 

Star is een heerlijk meisje dat graag de aandacht wil. Dit vraagt ze op haar heel eigen aandoenlijke manier. Natje en droogje op zijn tijd en vooral veel spelen en wandelen en leren. Star wil niets liever dan met haar zusje Sky mee in februari want Sky is al geadopteerd.

 

 

 

Ben je helemaal into een leuke puppert zonder rugzak die de verdere wereld wil verkennen en wil leren hoe het hondenleven (met regeltjes) er uit ziet?

 

Bel, whatsapp of mail Monique, 06-30708443 of monique@walkfordogs2017.nl

HEEFT U INTERESSE IN Star