Sponsors

Vandaag hebben we voor Walk for Dogs 2017 een zeer gulle donatie ontvangen van de huishond Kipp van Intrapost Het postbedrijf voor de zakelijke markt.
Ontzettend bedankt daarvoor šŸ‘

www.intrapost.nl

Chiropractie Tiel draagt zorg voor een goede loopgezondheid van Monique in de voorbereiding van en tijdens WFD2017. Roel te Kolstee van Chiropractie Tiel, heeft Monique al jaren in behandeling en altijd enorm gestimuleerd om veel te lopen. Dat advies heeft ze altijd zeer ter harte genomen want we zitten al genoeg in ons dagelijkse leven niet waar? Chiropractie Tiel ondersteunt geheel belangeloos, door loopadvies, advies voor het kiezen van een juiste rugzak wat problemen voorkomt enzovoort. Tot aan het vertrek 26 augustus zal de begeleiding optimaal zijn en is Monique klaar voor haar WFD2017 avontuurā€¦ In onze werkwijze gaan wij ervan uit dat ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Onze bewegingen dienen op een juiste en lichaamseigen manier plaats te vinden. Helaas heeft onze dagelijkse routine vaak dat bewegingen onnatuurlijk verlopen.We zitten vaak te veel, sporten te weinig en hebben te weinig ontspanning. Dit zijn belangrijke oorzaken dat veel mensen met klachten aan hun spieren en gewrichten geconfronteerd worden. U weer goed laten bewegen vormt de basis van onze aanpak! Chiropractie Tiel Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tiel Telefoon: 0344-613004 E-mail: receptie@chiropractie-tiel.com http://chiropractie-tiel.com/

Hoeksma Dental Art zorgt ervoor dat Monique met een stralende glimlach en gezond gebit begint aan haar avontuur Walk for dogs 2017ā€¦!

Wij toveren de glimlach weer op uw gezicht met een gezond gebit.

0345-518054
info@hoeksma-dentalart.nl

http://www.hoeksma-dentalart.nl/

Professionele thuiskoks
Hans de Kok

PK Runningshop ā€“ al 25 jaar een begrip in Nederland
Toen Monique enige weken geleden aanklopte bij PK Runningshop in Dodewaard met de vraag: Willen jullie mijn wandelschoenen sponsoren voor Walk For Dogs 2017?, was de reactie onmiddellijk positief. Sterker nog, PK Runningshop heeft gelijk het hele benodigde pakket gesponsord en aangeleverd. Wandelschoenen aangemeten, sokken uitgekozen, een jas aangemeten en zelfs een rugzak kunnen leveren.Ā  Het merendeel kreeg Monique gelijk mee zodat ze tijdens de trainingen in Duitsland gelijk de schoenen kon testen en met bepakking kon trainen. De jas moest besteld worden en liet even op zich wachten, maar vandaag heeft ze die ook kunnen ophalen in Dodewaard onder het toeziend oog van de wandelhelden Indy en Faye en ook mascotte Indra was het eens met het totaal pakket. Walk for dogs 2017 is PK Runningshop ontzettend dankbaar voor het totaal pakket en kan PK Running dan ook van harte aanbevelen. De looptest en schoenkeuze bleken meer dan professioneel, want de inmiddels gemaakte kilometers zijn volledig zonder blaren gelopen.

Hardloop-, trail- en wandelschoenen, hardloop- en wandelkleding, elektronica, accessoires en teamkleding.

PK Runningshop is al 25 jaar de toonaangevendeĀ hardloopspeciaalzaakĀ enĀ wandelspecialistĀ van Nederland. PK staat vooral bekend om zijn goedeĀ serviceĀ enĀ persoonlijk en deskundig advies. Hardloop-, trail- en wandelschoenen worden altijd op eenĀ zeer deskundigeĀ manier (gratis) aangemeten. Alle adviseurs zijn ervaren hardlopers of wandelaars, zodat ze jou als hardloper of wandelaar hetĀ besteĀ adviesĀ kunnen geven. Voor deĀ beste hardloopschoenenĀ ben je bij PK aan het juiste adres.

Dalwagen 43
6669 CB Dodewaard
T: 0488 480 350
E:Ā info@pkrun.nl

De gezondheid en bescherming van Indy en Faye staat bovenaan voor en tijdens WFD2017. 2017 kilometer lopen is niet nogal een afstand. Hoewel honden geboren zijn om te lopen, komen we natuurlijk ook minder prettige ondergronden tegen en mogelijk heet asfalt. Om de voetjes van Indy en Faye te beschermen zijn er dus hele goede outdoor schoenen nodig. Deze vraag hebben we neergelegd bij Medpets en hun reacties was onmiddellijk positief. Er werd alles aan gedaan om de beste zo snel mogelijk geleverd te krijgen en inmiddels hebben wij deze vandaag ontvangen. Wij danken Medpets van harte voor deze bijdrage in het belang van de pootjes EN om van Walk for dogs 2017 een succes te kunnen maken.

Medpets.nl is een online dierenapotheek waar u diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor uw honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren voordelig online kunt bestellen.

Medpets.nl is opgericht in 2007 en was de eerste in Nederland die startte een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor huisdieren online aan te bieden. Naast Nederland is Onlinepets B.V. met Medpets.be, Medpets.de en Vetsend.co.uk ook actief in respectievelijk Belgiƫ, Duitsland en Verenigd Koninkrijk.

De grootste online dierenapotheek van Nederland

http://www.medpets.nl/?gclid=CjwKEAjw16HLBRDF9L2UmOCH7U8SJAASVESo1kP5UH8eqed-WeoeMprrDDS2vnRoBfN4Dr_mlsgP5BoCM1Tw_wcB

Ā 

Rogier Oldenburger hebben we leren kennen kort na de adoptie van Indy. Hij heeft met zijn rustige karakter en rust en geduld, ons als bazen geleerd hoe we op een kalme manier, angstige honden weer in balance konden krijgen. Indy was met de juiste tools van Rogier binnen no time 180 C gedraaid en werd een zelfverzekerde en trotse hond. Eveneens stond hij naast ons met raad en daad tijdens andere adopties en opvanghonden. Create-Balance kijkt niet naar grenzen als het gaat om het helpen van bazen en hun honden. Create-balance ondersteunt WFD2017 op zijn eigen unieke manier!

http://www.create-balance.nl/

https://www.facebook.com/createbalanceddogs/

Ze zijn er welā€¦ bedrijven die reclame willen maken met een goed gevoel!!! Velda uit Enschede ondersteunt Walk for dogs 2017 met een mooie donatie en gaat mee met de voettocht door 6 landen! WFD2017 is Velda enorm dankbaar en draagt het logo dan ook met trots.

 Velda is marktleider in de Benelux en een invloedrijke speler in andere Europese landen. Wij zijn leverancier van een breed assortiment vijverproducten, dat bijdraagt aan een positieve vijverbeleving. Al sinds de oprichting is ā€˜innovatieā€˜ een kernwaarde bij Velda. Velda wil vijverbeleving voor iedereen bereikbaar maken. Van een mini vijver op het terras tot fraai aangelegde natuurvijvers of strakke spiegelvijver in de tuin.

 VELDA
De Giem 25
7542 SW Enschede
053 432 4320
https://www.velda.nl/
https://www.facebook.com/Velda.vijverspecialist/