Sofie

Sofie

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 14-04-2021
  • Leeftijd : volwassen
  • Schofthoogte : 50-55cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 21-08-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Sofie is samen met haar broertje over het hek gegooid bij 2 onwijs grote dierenvrienden ze hadden al 20 honden en 8 katten, maar ja je gooit ze ook niet terug de straat op. Wij zijn via onze dierenarts met hun in contact gekomen en ons was gevraagd om een aantal pups te bemiddelen. Vol trots werden we uitgenodigd bij dit stel en kregen we een rondleiding door hun terrein om alle honden te zien. Stuk voor stuk vriendelijke sociale honden wat niets anders betekend dat deze mensen echt goed voor hun dieren zijn. Sofie mocht in de grote tuin spelen en wij zagen een super sociale hond, een heel vriendelijk en aanhankelijk meisje. Vrolijk dartelde ze rond te midden tussen de aanwezige katten. Ze is dol op slippers en schoenen die ze met enige regelmaat voor de deur weg pikt, zo ook toen wij er waren. Zelfs wij konden dit gewoon van haar afpakken (als vreemden) en ze maakte van de kans gebruik om nog een extra kroelbeurt te krijgen. Sofie is gewend aan andere honden dus een aanwezige hond is geen probleem hoewel ze erg mensgericht is en dus ook prima als alleen hond kan, zolang ze maar genoeg aandacht en vooral opvoeding krijgt. Want opvoeding is niet echt waar deze lieve mensen tijd voor hebben naast hun banen en de verzorging van zoveel dieren. Wie valt er nu niet voor zon lief kopie dat bijna smeekt om dat ene telefoontje of mailtje voor haar.

 

Misschien krijg je wel een grote grijns op je gezicht als je Sofie ziet…, bel dan snel met Sonja of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl 0031630420501

 

Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek. Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar en vragen u na te denken of u na Corona ook nog genoeg tijd heeft voor het opvoeden van een pup.

HEEFT U INTERESSE IN Sofie