Snow

Snow

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 11-02-2018
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 50
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 16-02-2019
  • Telefoon : 0630420501
Teef

Informatie

Snow is gevonden ongeveer 500 meter vanaf de Casa. Ze was al gespot toen van het team, Helga en Jolanda op bezoek waren. Eten deed ze graag want ze had honger. Monique ging even naar Nederland en nam honden mee, dus er kwam plek op de Casa vrij. Als Snow goed te pakken was, dan was ze welkom. De dag dat Monique zou vliegen belde Jolanda haar in paniek op… Monique er liggen 4 pups bij Snow, wat doen we nu? Nou inpakken en wegwezen en direct naar de dierenarts. Snow bleek nog maar 14 kilo, haar vacht verborg haar graatmagere lichaam. Ze kreeg samen met haar Snowflakes een warm mandje met stro en goed te eten. Snow liet alles toe, ze at goed en de pups die 10 dagen jong bleken te zijn, deden het ook goed. Toen Monique terug kwam ging het opeens helemaal fout. SNow werd ziek, doodziek en 2 tot 3 keer per dag moest Snow naar de dierenarts die wanhopig werd omdat hij de oorzaak niet kon vinden.
Hij had eigenlijk al de moed opgegeven, maar Monique niet. Vastberaden dat Snow het MOEST redden, want dan maak je kans op een enkeltje geluk in Nederland en dan alsnog doodgaan. Gewoon geen optie. En langzaam werd Snow beter. Half Nederland leefde mee en kon meekijken hoe het dag voor dag een beetje beter ging. Inmiddels komt Snow aan, is getest en heeft de eerste entingen gehad. Tot de Flakes 2 mnd zijn mag ze ze nog voeden maar daarna krijgt ze rust. Ze mag eindelijk “hond”worden ipv tienermoeder. Snow is een ontzettend lieve en onderdanige hond. Iedereen die in de Casa heeft gelogeerd gaf en geeft ze een warm welkom. Bezoek is goed voor haar want dat maakt haar nog socialer dan ze al is. Met Faye, de eigen hond van Monique heeft Snow al kennis gemaakt en dat ging supergoed. Langzaam mag ze met meer honden van Monique kennis maken zodat ze ook daar aan went. Snow plaatsen we niet bij kleine kinderen tot 12 jaar.
Het liefst zien we haar bij een rustig stel, die haar in Nederland verder begeleiden en haar verder helpen om te gaan genieten als lieve trouwe en
vooral mooie hond.

HEEFT U INTERESSE IN Snow