Sniper

Sniper

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 17-03-2019
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 30cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-06-2019
  • Telefoon : 0630420501
Reu

Informatie

Sniper is geboren in een dorpje net buiten Tulcea, vlakbij de woning van vrienden van onze dierenartsen Antal en Iona. Een nestje van 8 pups maar liefst. De vrienden hebben al diverse honden gered en konden deze 8 er echt niet bij hebben. Helaas kregen na de 1e enting alle 8 pups parvo en binnen een dag waren er al 5 dood. Royce is vanzelf beter geworden en heeft dus gelukkig maar een hele milde vorm gehad. Broertjes Sparky en Sniper hebben wel medische hulp nodig gehad, maar zijn inmiddels weer helemaal gezond.
Toen er weer plek was op de Casa heeft Monique ze samen met Antal opgehaald omdat ze onveilig waren voor andere roedels op straat.

Sniper leeft het goede leven op de Casa. Hij vond het vanaf dag 1 geweldig om bij Monique te wonen en kan niet genoeg krijgen van aandacht. Hij komt graag een knuffel halen en is dol op broekspijpen en tenen, net als broertje Sparky. Sniper is wel een ondeugend pupje en dondert er graag wat af met de andere pups, nu hij in de grote ren mag wonen. Ook Sniper is dol op water en speelt graag Schipper mag ik overvaren met Royce of wie er ook maar zin in heeft. Rennen achter Pip aan en touwtrekken met zijn broertjes hij weet soms niet wat hij eerst moet doen.

Sniper kan niet wachten op een enkeltje Nederland, niet in de boot maar in de blauwe vogel natuurlijk. Hij zoekt baasjes met veel zin in spelen, maar die hem ook alles willen leren wat een pup hoort te leren. En als die baasjes dan ook nog water in de buurt hebben dan is hij helemaal gelukkig!

Sniper plaatsen we niet bij kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Sniper