Sjaantje

Sjaantje

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 16-11-2022
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 20
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 20-02-2023
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Sjaantje is letterlijk en figuurlijk gedumpt als “oud vuil” bij de vuilcontainer van onze dierenarts. Dokter Paul had haar gespot maar ze durfde niet in zijn buurt te komen. Hij is haar gaan voeren en langzaam won de honger van de angst. Hij belde Monique of ze heel misschien kon helpen en die maakte maar weer een plek in de badkamer voor de eerste noodopvang. Toen Monique haar ging halen trof ze een prachtig mooi klein meisje aan dat gelijk contact maakte, vrolijk rond liep en direct begon met kusjes uitdelen. 

Ingeladen en op naar de Casa. Daar doet ze het ook gelijk heel goed. Sjaantje zal binnen opgroeien om de kans op Parvo vrijwel onmogelijk te maken. Met de ontworming en ontvlooiing is gestart en al snel zullen de vaccinaties volgen.

Inmiddels is ook Michael terug uit Nederland en de eerste kennismaking met hem was als die bij Monique. Heel open vriendelijk meisje dat graag aandacht wil.

Ze mag al spelen in de woonkamer waar ze kennis maakt met normale huiselijke geluiden, stofzuiger, tv etc etc. Ook heeft ze al kennis gemaakt met Elvis de puppert die ook binnen opgroeit. De introductie in de roedel van Monique en Michael zal langzaam en rustig opgebouwd worden. Als ze volledig gevaccineerd is mag ook zij natuurlijk weer lekker buiten spelen.

Haar eerste speeltjes heeft ze al gekregen en ze wist er gelijk raad mee en begon gelijk achter de bal aan te rennen om deze te pakken. Na wat spelen vindt ze het heerlijk bij je te liggen en ze blijft maar kusjes uitdelen.

 

Val jij ook als een blok voor dat spitse snoetje met die sprekende oogjes? Bel dan snel Monique 0031-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Onze screening bevat een vragenlijst en een huisbezoek en als alles akkoord is dan kan je videobellen met Sjaantje om haar al een beetje te leren kennen

 

Let op! Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Sjaantje