Shrek

Shrek

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 01-12-2019
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 22cm
  • Toegevoegd : 06-01-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Reu

Informatie

Shrek kwam op een dag de kliniek van onze dierenarts binnenlopen. Hij ging lekker op de warme grond liggen en dacht: Hier zit ik wel goed geloof ik.

Helaas kon hij daar niet blijven dus kregen wij de vraag of wij hem konden opnemen. Hij werd getest en volledig gezond bevonden en kreeg zijn eerste enting. Eenmaal op de Casa bleek hij een over vriendelijk klein manneke te zijn met energie voor 10. Hij kan prima met reuen en teefjes en laat zich ondanks zijn formaat echt niet op zijn kop zitten. Omdat er een niet gesteriliseerd teefje in zijn kennel zat, werd hij ook snel gecastreerd.

Helaas was hij een beetje eigenwijs en wist een paar hechtingen eruit te peuteren. Hierdoor heeft hij een weekje apart gezeten met een kap. In die periode was hij enorm aanhankelijk en kwam graag kroelen op schoot.

Inmiddels is hij volledig genezen en geniet hij weer van zijn vriendjes in de grote kennel. Tijdens de speelrondes doet hij niet onder voor de grotere ronden qua hardlopen, hij snijd gewoon het parcour af zodat hij alsnog gelijk eindigt.

Shrek zoekt actieve baasjes die graag met hem gaan wandelen en zijn schattige centenbakkie zeer kunnen waarderen. Hij wil graag en plekje met een warm mandje en knuffels op zijn tijd.

Denkt u dat u bij Shrek past? Neem dan snel contact op met Sonja, sonja@walkfordogs2017.nl of 0031-630420501.

Let op wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Vini Shrek