Royce

Royce

  • Geslacht : Teef
  • --Geboortedatum : 17-03-2019
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 30cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-06-2019
  • Telefoon : 0630420501
Teef

Informatie

Royce is geboren in een dorpje net buiten Tulcea, vlakbij de woning van vrienden van onze dierenartsen Antal en Iona. Een nestje van 8 pups maar liefst. De vrienden hebben al diverse honden gered en konden deze 8 er echt niet bij hebben. Helaas kregen na de 1e enting alle 8 pups parvo en binnen een dag waren er al 5 dood. Royce is vanzelf beter geworden en heeft dus gelukkig maar een hele milde vorm gehad. Broertjes Sparky en Sniper hebben wel medische hulp nodig gehad, maar zijn inmiddels weer helemaal gezond. Toen er weer plek was op de Casa heeft Monique ze samen met Antal opgehaald omdat ze onveilig waren voor andere roedels op straat.

Eenmaal op de Casa moest Royce duidelijk wennen aan mensen zo dicht bij. Gelukkig ging het met geduld en het goede voorbeeld van haar broertjes snel beter. Ook toen ze samen met nog meer pups in een grotere ren mocht leefde ze helemaal op en werd zwaar verliefd op het zwarte reutje Rocky (en hij op haar 😊)
Daar speelt ze nu naar hartenlust buiten de hete uren om en geniet van elke dag een volle buik maar vooral van de zwemboot die er staat. Zodra Royce de kans krijgt gaat ze heerlijk in het koele water liggen en bekijkt vanaf daar hoe de rest van de pups zich druk maken om touwen en balletjes. Heeft ze weer genoeg gebadderd dan gaat ze verder met rennen achter Rocky aan of nog een hobby, kuilen graven.

Royce is op zoek naar een baasje met water in welke vorm dan ook in de buurt, die haar zwemles wil geven en haar verder alles wil leren wat een pup moet leren.

Royce plaatsen we niet bij kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Royce