Rocky

Rocky

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 22-03-2019
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 34cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-06-2019
  • Telefoon : 0630420501
Reu

Informatie

Rocky zou met zusje Pip en broertje Levie naar het dodingsstation gebracht worden. Gelukkig heeft Monique goede contacten met de directeur en die wist dat het hun zekere dood zou gaan worden, dus hij belde Monique of zij plaats had. Monique is de 3 gaan halen en er bleek nog een 2e nestje te zijn, maar die waren pas paar dagen oud. De mama’s van beide nestjes zijn tijdens de sterilisatie week gesteriliseerd en krijgen dus nooit geen pups meer gelukkig.

Rocky was na aankomst op de Casa wat onzeker en liet dat zien door dapper veel te blaffen, misschien werd Monique dan wel bang? Maar Monique heeft engelen geduld en na een dag of 2 werd Monique nog steeds niet bang en gaf Rocky zich gewonnen. Inmiddels is hij niet bij haar weg te slaan en wil niets liever dan haar aandacht. Het is duidelijk dat Rocky zijn broertje en zusje heeft moeten beschermen want dat was in het begin het enige wat hij aan het doen was. En dat hoort natuurlijk niet, pups horen te spelen en Rocky dus ook. Nadat ze in de grote ren gezelschap kregen van Sniper, Sparky en Royce, gaf Rocky zijn taak op en gedraagt zich nu zoals een pup zich hoort te gedragen, veel spelen en vooral de hele dag met Royce want die zijn als een blok voor elkaar gevallen.
Hij rent graag zodra het s avonds eindelijk wat koeler is en ook touwtrekken is een leuke bezigheid.

Rocky wil niets liever dan baasjes in Nederland die veel met hem gaan wandelen en die hem gaan opvoeden tot een echte trotse huishond en waar hij helemaal zichzelf mag en kan zijn.

Rocky plaatsen we niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Rocky