Porsche

Porsche

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 29-05-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 12cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 12-07-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Reu

Informatie

Nabij een winkelcentrum, aan de rand van Tulcea, in een veld waren al een paar dagen 6 gedumpte pups gesignaleerd. Zoals we in RoemeniĆ« gewend zijn, roept iedereen, post iedereen op facebook maar doet niemand daadwerkelijk iets, enkele uitzonderingen daar gelaten. Porsche was de vierde die gevonden werd. Ver van de plek waar ze zich bevonden. De  mevrouw die ook pup twee vond trof ook deze kleine man in de buurt van haar appartement aan, en belde onmiddellijk Miruna dat zij pup nr 4 bij haar had. De foster van Bass,  Gass en Lamborgini riep direct breng maar bij mij en zo geschiedde. De dierenarts heeft ook Porsche nagekeken en hij was gezond op de blaren na.

Hiervoor krijgt ook hij antibiotica en langzaam trekken ze allemaal weg.

Porsche vermaakt zich prima bij zijn foster, samen met zijn zusje en broertjes

Zijn dag bestaat nu nog voornamelijk uit eten, eten, eten en spelen en dan heel lang slapen. Zodra we meer kunnen vertellen over zijn karakter zullen we dit zeker gaan aanvullen. Hij is nog klein en moet nog veel groeien en aankomen en al zijn entingen nog door lopen.

Mocht je niet op de aanvulling kunnen wachten en ben je verliefd op de zwarte golven van dit mooie mannetje, bel dan snel met Sonja of mail naar

 sonja 0031-630420501 of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl.

Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek. En wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Let op! Denk goed na of u na corona ook nog ruim voldoende tijd heeft om een pup op te voeden en voldoende aandacht te geven.

HEEFT U INTERESSE IN Porsche