Phoenix

Phoenix

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 01-04-2022
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 55
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 21-11-2022
  • Telefoon : 0630708443
Reu

Informatie

Phoenix is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een greppel nabij het huis van Georgiana en Ionel in Horia op de dag dat er een hond vertrok voor adoptie. 1 eruit 6 erin helaas komt dit veel vaker voor. Het is vol bij hen maar gelukkig zijn Michael en Monique verhuist naar Horia en kunnen zij de zorg van een aantal honden over nemen.

Phoenix had een afwijking aan zijn rechter voorpoot. 1 van de beide botten was korter dan de andere waardoor hij er een beetje door zakte. Onze dierenarts kon pas met een maand of 6 a 7 eventueel opereren echter dit bleek niet meer nodig te zijn. De natuur heeft zijn werk gedaan en de voorpoot is volledig normaal bij gegroeid en een operatie is niet meer nodig.

Phoenix is een heel zachtaardig manneke een goedaardige reus die niks liever wil dan aandacht en lekker kroelen. Hij is rustig en houdt er niet van om Veel te rennen. Zeer onderdanig en geen voorkruiper. Hij houdt van zachte mandjes, gaat heel keurig op zijn billen voor zijn eten en wat lekkers en is gewoon een geweldig mooie hond. Phoenix moet niet in een te druk gezin gaan wonen hij zoekt baasjes die net als hij rustig en kalm zijn maar die wel graag wandelen en hem nog van alles willen leren.

 

Wilt u binnenkort op videocall date met Phoenis omdat u als een blok bent gevallen voor zijn onwijs mooie en lange wimpers?

Bel dan snel met Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op! Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek.

Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Phoenix