Peetouders

PEETTANTES EN PEETOOMS gezocht!

Zou je graag wat meer willen betekenen voor de hondjes die op de Casa in Roemenië wachten op een baasje? Door bijvoorbeeld mee te financieren in de dierenartskosten van nieuw binnen gekomen stumpertjes? Dan kun je peettante of peetoom worden van een van onze honden!

Wat houdt het peetouderschap in:

🐾 je doneert maandelijks €10 voor een door jou zelf gekozen petekindje. Hiervan wordt er voer gekocht en kunnen bijvoorbeeld entingen of andere nodige dierenartskosten voor die hond betaald worden. Dit kan door een automatisch incasso te doen naar Rekeningnummer: NL55ABNA0818869399
Tnv. Stichting Walk for Dogs 2017 te Culemborg o.v.v. ‘peetouder …’ en dan op de puntjes de naam van de hond. (Er mogen meerdere peetouders zijn voor 1 hondje)

🐾 wanneer de hond het geluk heeft dat er zich adoptieouders voor hem of haar hebben gemeld dan ben jij de eerste die het te horen krijgt! Wanneer er bijvoorbeeld iets anders met hem of haar aan de hand is krijg je dit ook als eerste te horen.

🐾 als jouw petekindje eenmaal geadopteerd is dan kun je ervoor kiezen om een nieuw petekindje te sponsoren, je mag natuurlijk ook je sponsoring weer opzeggen.

🐾 je naam als peetouder wordt vermeld op facebook wanneer we iets over het hondje plaatsen ( wanneer je dit niet wilt dan is dat natuurlijk ook prima ).

🐾 als peetouder zijnde krijg je af en toe een update over je petekindje, bijvoorbeeld in de vorm van een leuke foto of video.

🐾 en last but not least: als je petekindje naar Nederland komt nodigen we je uit voor een meet & greet met het hondje en zijn nieuwe ouders op Schiphol!

👉Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar  janou@walkfordogs2017.nl
Vermeld daarin dan van welk hondje je graag peetouder wil zijn.