Olaf

Olaf

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 01-12-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 21cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-02-2022
  • Telefoon : 0630708443
Reu

Informatie

Een oud inwoner van Tulcea was met zijn Nederlandse vriendin op bezoek en uiteraard hoor daar wat sightseeing bij. Op een dag gingen ze naar het Kasteel Ennisala en daar troffen ze flink veel zwerfhonden aan.

Veel honden worden bij toeristische plekken gedumpt ivm voedsel afval op die plekken. Helaas troffen ze ook 4 kleine pupjes aan waarvan er 1 een flinke neus wond had. Ze belden Monique en Michael en de gingen de badkamer maar weer inrichten als kraamkamer. De 4 pups bleken 3 teefjes en 1 reutje te zijn. Door de vindplaats een kasteel, kregen ze Koninklijke namen van de Frozen film, Yelena, Anna, Elsa en Olaf. De volgende dag werden ze gelijk door de dierenarts gecontroleerd en bleken ze ongeveer 2 maanden te zijn, vol met wormen, vlooien en parasieten. Uiteraard pakken we dat gelijk als eerste aan en als snel werden de buikjes minder bol door dat de wormen dood gingen. De vlooien waren ook snel gevlucht maar de parasieten hardnekkiger.

Daarvoor zijn ze inmiddels al 2 x met speciale shampoo behandeld. Ook bleken Yelena en Anna een huidschimmel te hebben die inmiddels geheel verdwenen is.

Olaf is het enige manneke tussen 3 zusjes. Hij houdt zich keurig aan de “dames” regels en vindt eigenlijk alles wel prima. Hij is niet al te druk en soms nog wat schuchter. Olaf had echt even nodig om aan mensen te wennen, maar inmiddels komt hij ook graag spelen en een knuffel halen. Olaf zien we niet graag in een druk gezin. Hij zoekt een baasje die geduld heeft om hem na de verhuizing genoeg tijd te geven om open te bloeien. Hij eet ontzettend graag en het herschikken van puppy pads is zijn dagtaak.

Verliefd geworden op dit mooie en zachtaardige manneke? Bel of mail dan snel naar monique@walkfordogs2017.nl 0031-630708443

Onze screening bevat een vragenlijst en een huisbezoek.

Let op: wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!

HEEFT U INTERESSE IN Olaf