Noa

Noa

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 05-03-2022
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 35
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 18-07-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Noa is met haar broertjes en zusjes gedumpt op een leegstaand fabrieksterrein. Men weet dat Georgiana de daar levende honden eten en drinken geeft dus mag ze er gratis nog 6 monden bij voeren. Zee heeft ze veilig onder gebracht in het leegstaande fabriekspand met een binnenplaats zodat er geen gevaar is van oudere honden of parvo. Inmiddels zijn ze volledig gevaccineerd en verhuisd naar het eigen terrein van Georgiana. Hier leren ze omgaan met andere honden en katten. Noa is een lief en zachtaardig meisje. Vriendelijk en heel sociaal. Ze komt gelijk kennismaken met nieuwe mensen en gaat er graag uitgebreid voor liggen als je haar aait. Kusjes is ze dol op en deze uitdelen ook. Eten is haar hobby wat niet te zien is want ze is de kleinste van de 6. Het is lastig donkere honden op de foto te zetten maar ze is echt prachtig om te zien. Hier en daar komt het blonde haar in de familie ook bij haar naar voren dus we kunnen gerust zeggen een uniek vachtje. Ze speelt graag met een bal en rent er graag een stukje voor maar niet te ver want van rennen krijg je het heel warm. Lekker in de schaduw in het gras relaxed ze dan graag om te kijken wat de rest allemaal doet. Noa gaat goed met de oudere honden om en katten bekijkt ze maar laat ze verder met rust.

 

Zoekt u zon mooi meisje met zon prachtig vachtje om voor altijd haar baasje te zijn? Bel dan snel met monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op! Onze screening omvat een vragenlijst en een huisbezoek. Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Noa