Nelleke

Nelleke

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 22-11-2021
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 25
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 28-11-2022
  • Telefoon : 0031630708443
Teef

Informatie

Een team van Nederlandse dierenartsen was een week op bezoek in Horia om te steriliseren. Op de dag dat ze zouden beginnen haalt Michael ze smorgen op vanaf de locatie waar ze verbleven. Terwijl hij het bos uit rijdt en richting de verharde B-weg rijdt ziet hij een auto stoppen. Dit is vreemd want er is daar helemaal niets en niets om voor te stoppen. Dus toch wel.

Hoe dichter hij bij komt ziet hij een verwarde moederhond paniekerig doen en op zoek naar… Jawel 2 pups. 1 pup brengt ze snel in veiligheid op het veld naast de weg, nummer 2 loopt nog doodsbang op de straat en het team artsen ziet dat het een aantal keer maar net niet fout gaat en ze plat gereden was.

Michael kan daar niet mee leven en stopt abrupt en haalt pup 1 van de straat een van de artsen loopt het veld in voor pup 2 en ze zoeken of er nog meer pups kunnen zijn. Moeder Nelleke laat zich niet benaderen. Doodsbang verward en gewoon helemaal de weg kwijt. Het kleine gezinnetje is door voor hun ogen gedumpt en voor dood gaan achter gelaten. Monique en Michael doen een 2e poging wat later maar ze kunnen nog net niet dichtbij genoeg komen. Poging 3 lukt. Georgiana treft haar doodsmoe aan en terwijl zij aankwamen werd Nelleke al door een groep straat honden aangevallen. No way laten we dat lopen want op zeker had ze de middag niet gehaald. Er blijkt van alles met dit lieve dametje gebeurd te zijn, bijtwonden, vreselijk vieze vervilte vacht haar rechteroog mist. Zo sneu en triest en pas 1 jaar oud.

Enfin Nelleke en Co namen eerst hun intrek in de badkamer bij michael en monique. Eerst tot rust komen, buiken vullen, vlooien elimineren idem alle wormen en dan kijken hoe ze er uit komen. Nelleke had het gelijk door dat ze goed terecht was gekomen echter haar twijfel kwam uit het dumpen. Ze is voor oud vuil weggegooid dus waarom zouden wij dat niet doen.

Nou dat gaan we bewijzen lieve Nelleke. Ze ontpopt zich tot een vreselijk lief, pienter en gezellig dametje wat over duidelijk een verblijf in huis kent. Ze is binnen nergens bang voor en de eigen roedel van Michael en Monique zal stapje voor stapje geintroduceerd worden zodat ze langzaam die nare aanval achter zich kan laten.

Zowel de Nederlandse als de Roemeense artsen geven aan het oog zo te laten als het is. Geen operaties om te opereren. Mocht er in de toekomst toch een probleem ontstaan dan kunnen we nog altijd besluiten tot dichtnaaien.

Nelleke gaat echt niet naar de eerste de beste. Nelleke moet een voor altijd huisje met veel tijd, aandacht liefde maar ook zeker opvoeding en duidelijkheid.

 

Verdere informatie zullen we later aanvullen.

 

Mocht je nou geraakt zijn door haar verhaal bedenk dan dat een aanvraag vanuit emotie nooit de juiste is. Maar ben je gewoon gevallen op haar koppie haar lijfje en kan je niet wachten haar met een lange haardos te zien dan bel snel naar Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op, onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek, wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Nelleke