Moon

Moon

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 12-10-2013
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 40 cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 03-02-2020
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Lieve Moon heeft geen goed begin gekregen in Roemenië. Zij is de mama van de Ibiza bunch die allemaal geadopteerd zijn. Ze is van haar pups bevallen op straat. Wat een geluk dat ze tijdens de bevalling werd ze gezien en iemand haar samen met haar pupjes van de straat gehaald heeft.

 Ze werden ergens tijdelijk opgevangen en na 7 weken was er plek op de Casa waar ze veilig waren en naar harte lust konden genieten.

Moon was in het begin heel erg bang. Het is maar goed dat we niet weten wat ze tijdens het zwerven op straat allemaal heeft meegemaakt. Monique heeft haar alle tijd gegeven om bij te komen en heeft haar geholpen om haar vertrouwen in mensen weer terug te krijgen. Om verder te groeien is Moon naar Nederland gekomen. Ze mocht zo lang mogelijk bij haar pleegmama blijven als nodig was. Maar na 2 weken was daar al het goeie nieuws dat ze het enorm goed doet!

Ze speelt graag in de tuin, dolt met de honden van het opvanggezin en is enorm dankbaar voor de nodige knuffels die ze krijgt. Moon heeft haar verleden achter haar gelaten en geniet van haar nieuwe leven en alle liefde hier in Nederland.

Maar wat Moon het allerliefste wil is een eigen familie die haar alle liefde geeft en helemaal voor haar gaat ❤ Wij zien Moon graag bij rustige mensen zonder kinderen of kleinkinderen die veel over de vloer komen. Als er een stabiele hond is zou dat leuk zijn voor haar maar het is niet noodzakelijk.
Bent u gevallen voor dit mooie witte pareltje…. Mail dan met sonja@walkfordogs2017.nl of bel haar op 06-30420501 of vanuit het buitenland op 0031-630420501.

Moon is volledig geënt, gechipt en gesteriliseerd en heeft een paspoort.

HEEFT U INTERESSE IN Moon