Misa

Misa

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 10-04-2012
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 40cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 10-04-2018
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Misa is natuurlijk niet overgeslagen tijdens ons bezoek half april. Je kan ook niet om haar koppie heen. Ze vindt het zo niet leuk in het asiel, ondanks dat iedereen toch wel lief is voor haar. Misa zoekt dringend een eigen huisje waar ze rust kan vinden en waar ze lekker rond kan huppelen op dr 3 zeer goede pootjes maar waar ze niet telkens door grotere honden omver gelopen wordt. Hebt u dat huisje voor haar? Wilt u een klein droef snuitje weer laten lachen? Reageer via de website of bel ons snel! Haar koffer staat klaar, nu het ticket nog!


Misa is door Nutzi gevonden op straat met een gebroken poot. Een van de vele dagelijkse slachtoffers in het verkeer. De dierenarts heeft van alles geprobeerd maar helaas moest de linkerachterpoot geamputeerd worden. Hierna herstelde Misa gelukkig heel snel en mocht ze naar het prive asiel van Nutzi. Veilig van de straat en geen autos meer die haar konden aanrijden. Helaas is het asiel ook maar een paar afgebrokkelde muren met wat hekwerk en echt gelukkig is ze daar niet. Als er bezoek komt van ons, of haar verzorgster dan leeft ze op, maar zonder aandacht en mensen is haar leventje daar nu geen pretje.

Misa loopt als een kievit ondanks dat ze maar 3 poten heeft en kan dus ook prima geplaats worden bij licht actieve mensen maar zal ook zeer blij zijn met wat oudere mensen. Less is more zeggen ze toch? Deze prachtige dame lacht al bij heel weinig dus wie laat haar de rest van haar leven lachen?

Misa is volledig geent, gesteriliseerd en in bezit van chip en paspoort dus reisklaar voor een enkeltje naar Nederland

HEEFT U INTERESSE IN MISA