Mimi

Mimi

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 01-05-2017
  • Leeftijd : volwassen
  • Schofthoogte : 25cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 02-09-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Mimi is een spierwit mini dametje met een super slanke taille. Mimi woont bij Ionel en Georgiana in het dorpje Horia dicht bij Tulcea. Via onze dierenarts kwamen we met deze 2 lieve mensen in contact. Zij vangen 22 honden en 8 katten op, waaronder ook Mimi. Mimi kwam 2 jaar geleden aanlopen, mager, vies en volledig verwaarloosd. Ze moet hebben gevoelt dat ze het juiste huisje inliep want ze is nooit meer weggegaan. In eerste instantie kreeg ze een mooie plek in de grote tuin, maar toen de winter langzaam voor de deur stond kon Georgiana het niet meer aanzien en nam Mimi binnen in huis. Haar kleine mini hondje kreeg het veel te koud buiten en binnen was ze daarvan in ieder geval af. Mimi kan onwijs goed met alle andere reuen en teefjes die ook in huis zitten. Ook de katten van deze dierenvrienden kan ze goed mee. Ook als er nieuwe pups zijn dan laat Mimi graag haar moederhart spreken. In verband met een nagelstudio aan huis komen er veel mensen over de vloer. Mimi kan best waken en zal dat ook doen.

Feilloos haalt ze de mensen eruit die niet van dieren houden en die kan ze dan ook wel eens nippen maar nooit doorbijten of echt aanvallen. Toen wij daar op bezoek kwamen wisten we nog niets van Mimi behalve dat ze zowel bij Michael als Monique gelijk op schoot kroop en zich volop liet kroelen en knuffelen. Zij waren dus direct door naar de volgende ronde volgens Mimi.

Als we nu op bezoek komen dan staat Mimi vooraan om ons te begroeten en knuffels in ontvangst te nemen.

 

Er moet iemand zijn die Mimi direct in zijn of haar hart sluit. Wel wijzen wij erop dat Mimi opgevoed moet worden. Mimi is geen tas en til hondje maar gewoon een hond die nog meer manieren moet leren. Meer dan voldoende beweging krijgt en ook als hond en niet als baby gehandeld wordt. Haar kieskeurigheid met mensen zal daar door ook minder worden.

 

Wil je een poging wagen voor dit mooie kleine meisje bel of mail naar sonja

0031-630420501 of sonja@walkfordogs2017.nl

 

Let op wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar en een vragenlijst en een huisbezoek zijn onderdeel van onze screening.

Wilt u goed nadenken of u NA corona ook nog ruim voldoende tijd heeft voor Mimi?

HEEFT U INTERESSE IN Mimi