Mia

Mia

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 28-12-2016
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 25
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 28-12-2018
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Je bent een trouw en lief hondje en gedraagt je voorbeeldig, maar je baas laat je niet steriliseren dus op een dag krijg je bijna pups en dan wordt je gewoon op straat gegooid want daar zat je baas niet op te wachten. Mia moest haar pups op de straten van Tulcea op de wereld zetten, alleen en zonder warm mandje. Gelukkig werd dit door een lieve dame gezien en mocht ze met haar pas geboren babies mee naar een tuin waar ze in ieder geval even veilig waren. Mia gedroeg zich voorbeeldig zoals een tienermama dat kan doen, maar de nachten werden kouder en haar pupsels hongeriger. Het was niet meer houdbaar daar in die tuin midden in het centrum, dus werd Monique gebeld en die maakte plek voor dit gezinnetje op de Casa.

 

Vanaf dag 1 is Mia zindelijk wat betekend dat ze niets, maar dan ook niets in haar hok doet. Ze wacht heel braaf op haar uitlaat momentjes en doet het keurig buiten. Ook haar pupsels zorgt ze goed voor, maar ze voelt dat haar babies veilig zijn dus langzaam begint ze nu ook gewoon een onbezorgd hondje te worden dat geniet van aandacht en voor het eerst van haar leven kan spelen en vanaf nu altijd een volle buik heeft. Mia kan zowaar ook met katten want de buur katten zitten geregeld in haar uitloop gebied en daar taalt ze niet naar. Mia is een hondje zonder rugzak en eigenlijk gewoon klaar voor haar enkele reis Nederland waar een baasje haar opwacht die haar een levenlang hondenleven kan geven. Wandelen, spelen, ballen, stokken rennen maar ook lekker kroelen op zijn tijd. Mia is heel slim en vooral leer gierig.

 

Heb je altijd al een hondje formaatje “klein”gewild? Een hondje dat trouw en dankbaar is? Dan is Mia misschien wel het juiste maatje voor het leven.

 

Bel, whatsapp of mail Monique, 06-30708443 of monique@walkfordogs2017.nl

HEEFT U INTERESSE IN Mia