Maxime

Maxime

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 21-09-2022
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 16
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 28-11-2022
  • Telefoon : 0031630708443
Reu

Informatie

Een team dierenartsen uit Nederland waren op bezoek in Horia om de handen uit de mouwen te steken en zo veel mogelijk dieren te steriliseren. Op de allereerste dag haalt Michael ze op vanaf hun logeeradres en wil naar de locatie rijden. Hij nadert de verharden B weg en ziet een auto stil staan op een wel heel vreemde plek, er is daar namelijk helemaal niets… of toch?

Want hoe dichter hij bij komt (de auto is inmiddels vertrokken) ziet hij een mam met 2 pups lopen. Mama brengt 1 pup in het veld in veiligheid ver weg van de weg maar op de weg loopt pupsel 2 die voor de ogen van iedereen een aantal keren maar net aan de dood ontsnapt. Michael kan het niet voor elkaar krijgen door te rijden dus stopt de bus en stapt uit voor pup nummer 1 Katja. Daarna loopt een van de dierenartsen het veld in en haalt daar Maxime weg. Mama is nog zo enorm van slag dat ze niet te benaderen is. De pups gaan naar de locatie en gaan veilig een warme bench in met water en wat eten.

Voor mama gaan we nog terug. En poging nummer 2 was succesvol. Dit was dus een meest walgelijke vorm van dieren dumpen zo dicht bij druk verkeer waar pups als deze geen schijn van kans maken.

Het kleine gezinnetje kreeg een warme schone ruimte in de badkamer bij Michael en Monique en de eerste dagen was het van beide kanten even aftasten waar ze mee te maken hadden. Katja was het makkelijkste te verleiden. Zij heeft niets overgehouden van deze walgelijke daad en reageerde eigenlijk vrijwel gelijk heel positief op mensen en aandacht.

Inmiddels zijn ze verhuisd naar de logeerkamer waar ze meer ruimte hebben en ze lekker kunnen spelen maar ook rusten. Een paar keer per dag mogen ze door het hele huis crossen en Maxime geniet daar enorm van.  Ze groeien verder binnen op wij doen dit omdat we zo de minste kans hebben op parvo. Als ze volledig gevaccineerd zijn en de komende winter laat het toe, dan mogen ze ook wennen aan buiten spelen.

Maxime is wat terughoudender dan zijn zusje. Maar hier zijn we heel druk mee bezig en langzaam laat hij zich knuffelen en kan er ook echt van genieten.

Hij ligt regelmatig in de clinche met zusje Katja en kan goed laten merken er niet van gediend te zijn. Rennen, Kerstboom happen, eten en drinken zijn echt favoriet van Maxime.

Hij zoekt baasje die zijn verlegenheid willen begrijpen en het geduld kunnen opbrengen om hem even te laten landen alvorens ze van alles van hem verwachten.

 

Bent u op slag verliefd op dit mooie kleine blonde manneke, bel dan snel met Monique +31-630408443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek, wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Maxime