Marilyn

Marilyn

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 10-06-2020
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 45
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 10-01-2022
  • Telefoon : 0630420501
Teef

Informatie

Marilyn is gevonden net aan de rand van het dorpje Horia. Horia is het dorp waar dit jaar de nieuwe Casa gaat komen en Michael en Monique hebben daar vrienden die ook enorme dierenliefhebbers zijn. Op hun grote terrein hebben zij 28 honden en diverse katten. Een aantal van deze honden gaat voor adoptie via WFD. Deze honden worden regelmatig bezocht door ons en net als op de Casa, mogen de honden daar ook dagelijks tijdens speelrondes lekker rennen en spelen. Ook oefenen Ionel en Georgiana met de honden voor adoptie af en toe aan wandelen aan de riem zodat ze al een beetje voorbereid zijn voor hun eigen mandje. Ook mag Marilyn af en toe lekker naar binnen waar ze ook daar al een beetje went aan geluiden in huis en de andere warmte dan buiten.

Toen ze net bij hun in de opvang zat was ze enorm schuchter en bleef ze zeker in het begin een beetje op afstand. Het was duidelijk dat haar door een mens iets is aangedaan of ze (zoals erg veel gebeurd) heeft een baas vertrouwd en na het dumpen was ze dat vertouwen kwijt. Wij weten verder geen achtergrond van haar. Na een paar weken ging ze enorm vooruit en op dit moment komt ze volledig ontspannen aan rennen en vraagt zelf om knuffels en aandacht. Ook Marilyn kan al aan de riem lopen en ook braaf zitten voor een snoepje. Marilyn is een gevoelig meisje en zal een opvoeding met luide stem of negatieve benadering niet kunnen trekken. Een karakter als het hare vraagt om geduld, liefde, duidelijkheid en zachte hand. Als ze je in haar hart sluit hebt je een hele lieve vriendin voor het leven. Marilyn zal alles goed willen doen voor haar baasje en wil onwijs graag leren en slim is ze dus dat zal heel snel gaan. Verder kan  Marilyn met andere honden zowel reu als teef heel goed op schieten ook katten laat ze links liggen en benaderen deze haar dan doet ze heel voorzichtig en zeker niet vervelend tegen katten.

Ze is dol op zonnebaden, spelen en hard rennen. Energie heeft ze voor tien en wandelen vindt ze enorm leuk. Wil je deze mooie dame een warm mandje geven en wil je weten of jullie een geschikt gezin voor Marilyn zijn?

Bel of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl 0031-630420501.

Let op! Wij plaatsen onze honden niet bij gezinnen met kinderen onder de 12 jaar, een vragenlijst en huisbezoek zijn vaste onderdelen van onze screening.

HEEFT U INTERESSE IN Marilyn