Mademoiselle

Mademoiselle

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 01-12-2018
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 50
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 10-01-2022
  • Telefoon : 0630420501
Teef

Informatie

Op een dag kregen wij een bericht van een toerist uit Boekarest, die een boottocht deed op de Danub Delta. Het schitterende Unesco natuurgebied aan de voet van de Casa. Het waterrijke gebied is enorm groot en grote delen zijn alleen voor kleine boten bereikbaar. Hoe verbaasd was deze mevrouw dat ze midden in dat gebied op een klein eilandje deze hond zag met 8 kleine pups. Iemand had dus kennelijk de moeite genomen om met boot en al dat gebied minimaal een uur te varen en een hond met haar pups te dumpen en op zeker voor dood achter te laten. Het heeft nog wat voeten in aarde gehad om een bootbezitter te vinden die en van honden houdt en het gebied daar kent en de tijd heeft om de hond en pups te redden. Gelukkig geven wij zelden op en we vonden een man die dit op zich wilde nemen. Helaas waren alle 8 pups al dood en of verdwenen. Jakhalzen, honger, verdronken helaas een pijnlijke ontdekking maar het heeft voor dit gezinnetje niet mogen zijn. Haar bijna majestueuze uiterlijk leverde de  naam Mademoiselle op en die draagt ze met veel eer. Helaas hield de pech voor haar nog niet op. Tijdens de 1e check bij de dierenarts bleek ze hartworm te hebben. Helaas moesten we dus starten met de nare behandeling en het eeuwige lange wachten of die geholpen heeft.

Ondertussen leren we haar kennen als een intens lieve hond die onwijs graag bij je is. Graag een knuffel komt halen maar ook heel veel uitdelen., Mademoiselle kan met elke reu of teef. De hele roedel van Monique en Michael zijn vaste speelmaatjes en inmiddels heeft ze vriendje Stone en verre liefde Flash om haar heen verzameld., Dat ze meerdere nestjes heeft gehad is duidelijk want ook voor pups is ze een lieve, goede maar ook strenge peettante en ze leert hen respect en houding aan.

Haar verhaal veranderd op het moment dat de dierenarts opnieuw haar bloed test… Monique was al aan het huilen voor de uitslag bekend werd zo onwijs gunnen wij haar een lief gezin en warm mandje. Het geluk is nu aan de kant van Mademoiselle. Ze is helemaal schoon en op de sterilisatie na is er geen enkele reden om haar niet een eigen mandje te gunnen. Ook bleek ze een hele mooie eigenschap heeft: hulphond. Monique heeft erg veel pijn in haar rug en traplopen is erg lastig voor er af. Zij had dat feilloos door en ging naast Monique lopen zodat Monique op haar kon steunen als ze de trap af loopt. Hoe geweldig is dat?

Bent u op zoek naar een rustige, mooie en lieve dame en houdt u van knuffels krijgen en geven dan kan Mademoiselle maar zo uw pareltje voor het leven zijn.

Wilt u weten of u bij Mademoiselle past? Bel of mail dan snel naar Sonja@walkfordogs2017.nl 0031-630420501

Let op! Wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar, een vragenlijst en een huisbezoek zijn vaste onderdelen van onze screening

HEEFT U INTERESSE IN Mademoiselle