Maddox

Maddox

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 01-04-2022
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 50
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 02-06-2022
  • Telefoon : 0630708443
Reu

Informatie

Maddox is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een greppel nabij het huis van Georgiana en Ionel in Horia op de dag dat er een hond vertrok voor adoptie. 1 eruit 6 erin helaas komt dit veel vaker voor. Het is vol bij hen maar gelukkig gaan Michael en Monique snel verhuizen naar Horia en kunnen zij de zorg van een aantal honden over nemen. Maddox is best een deftig manneke. Hij trappelt heel zelfverzekerd rond en verteld zijn zusjes graag hoe alles moet en niet moet. Hij speelt graag en kan zijn zusjes ook wel eens plagen. Verder is hij heel sociaal naar mensen toe ook als hij ze voor het eerst kennis maakt en verteld ons ook graag hoe en waar zijn beste kriebel plekjes zijn. Maddox groeit op met honden en katten.

Maddox is al een stukje gegroeid en zit klaar voor vertrek. Hij woont nu samen met zijn vriendinnetje Falki maar beiden willen dolgraag naar een warme en zachte mand in Nederland of Belgie.

Maddox is een goedzak en onwijs zachtaardig en onderdanig. Hij is erg rustig en houdt niet van te veel rennen en racen. Hij doet alles behoedzaam en heeft het enorm naar zijn zin bij ons. Echter hij droomt natuurlijk ook van lange wandelingen, een warme mand, een baasje helemaal voor hem alleen.

Maddox zoekt geen druk gezin maar rustige mensen die veel met hem gaan verkennen en die op zoek zijn naar een super lieve hond.

Denkt u dat u ook wel wat hondenadvies kunt gebruiken? Bel dan snel met Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

Let op! Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek.

Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Maddox