The story of Luna!

 

Luna is gedumpt bij het PS Bragadiru, samen met 2 zusjes en broer. Amper 2 maanden jong. Gelukkig was er petfest georganiseerd en werden er adoptiedagen gehouden. Luna en haar kleine familie werden daar voor adoptie aangeboden. Onze WFD2017 Pup was daar ter plaatse voor hand en span diensten en zag 1 voor 1 haar zusjes en broer, geadopteerd vertrekken. Maar Luna bleef alleen achter. Aan het einde van de dag was er nog steeds niemand voor Luna en Yentle kon het niet over haar hart verkrijgen om Luna weer in een bench te stoppen om te eindigen in het kille PS waar ze mogelijk doodsangsten zou hebben als klein pupje tussen grotere honden.

Yentle nam haar mee naar haar appartementje en adopteerde haar. Een mooi einde zou je denken, helaas nog lang niet.

Luna werd ziek, heel ziek, Parvo en het koste onze lieve dierenarts Anna heel veel moeite en uren zorg om haar er weer bovenop te krijgen. Maar wat een vechtertje was Luna. Het hele team, maar vooral Yentle waren enorm opgelucht toen we het bericht kregen dat Luna geheel genezen was!

Luna kon reizen en we wilden haar gewoon zsm naar Nederland hebben. Dan maar in de opvang, maar eindelijk een leventje zoals een klein pup meisje dat verdiend. Een paar dagen mocht ze bij yentle in Nederland slapen en daarna bij een lieve forstermama in Leersum. En ondertussen kwamen er best reacties op Luna echter niet de juiste. Totdat een gezin haar zag, maar belde en te horen kreeg dat er een aanvraag in screening was. Ze waren teleurgesteld, maar troosten zich met de gedachte dat het dan niet zo mocht zijn. Toen ging weer hun telefoon, weer WFD, maar nu met veel beter nieuws. De screening ging niet door, dus ze kwamen toch in aanmerking.

Een huisbezoek was zo geregeld en was ook direct meer dan akkoord. En de volgende dag gingen ze Luna al ophalen.

We krijgen vaak een berichtje van Luna, hoe goed het met haar gaat, hoe blij iedereen met haar is en dat doet ons heel goed.

Dat Luna bij uitstek een VIP plekje op onze website verdiend is duidelijk, een verhaal als het hare is ook bijzonder.

Met dank aan Robin, de dochter van het gezin, een talentje in de dop als het gaat om fotograferen. Robin bedankt voor deze prachtige foto die symbool staat voor het werk dat wij daar doen!!

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Jose

  Wat een geweldig verhaal is het geworden. Ze gaat een mooi leven krijgen. Daar zorgen we voor!! Lieve groet van haar adoptiefamilie.

 2. Maria Klijn

  Ja lieve Luna❤️jij bent echt een prachtig symbool voor WFD 2017….drie keer ontzettend geluk gehad🍀🍀🍀…..en wat sta je prachtig op de foto!!

 3. Saskia

  Lieve Luna, we zijn zo blij dat je zo’n fijne familie hebt en we zijn heel trots op je!
  We waren ook verliefd op je toen je bij ons in Leersum was en daarom gunnen we je het aller allerbeste❤️

 4. Jose Artmanni

  Luna is in iddels alweer bijna 1 jaar en echt een geweldig, lieve, leuke, vrolijke super hond. Ik post geregeld fotos’van haar en haar adoptiebroertje Drake. Heb je interesse? Jose_artmanni instagram.

Geef een reactie