Luc

Luc

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 14 mei 2023
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 25
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 14-09-2023
  • Telefoon : 0031630708443
Reu

Informatie

Luc is gevonden op de begraafplaats van de stad Tulcea door dierenarts assistente Georgiana. Luc werd door haar de volgende dag naar de dierenarts gebracht om na te kijken en ze belde ons met de vraag of wij plek hadden voor hem. We konden niet anders na het zien van het lieve toetje en al snel haalden wij Luc op om hem op de Casa binnen verder te laten groeien en het entings schema te starten. Inmiddels heeft hij zijn laatste vaccinatie gehad en is in het bezit van een chip.

 

Luc is een onwijs lief manneke dat dol is op aandacht. Hij is heel erg bewegelijk en het is bijna onmogelijk om een goede foto van hem te maken. Luc is dol op balletjes, touwen, knuffels en synchroon lopen. Hij vindt het leuk om dezelfde stapjes te zetten als Monique. Hij kan inmiddels op zijn billen zitten voor wat lekkers en met pootje geven zijn we bezig. Ook gaan we oefenen aan de riem lopen. Luc mag inmiddels buiten spelen en vindt het heerlijk om door de tuin te struinen. De kippen vind hij maar rare wezens maar hij laat ze keurig met rust. Luc is op zoek naar actieve baasjes die veel met hem gaan ondernemen. En natuurlijk baasjes die hem nog meer leren over een leven als huishond. Luc is gewent aan “huiselijke” geluiden slaapt in een bench zonder problemen en wil het liefst spelen met de stofzuiger en dweil.

 

Ben je als een blok gevallen voor zijn zwarte toet? Bel dan snel met Monique 0031-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op wij plaatsen Luc niet bij gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

Onze screening omvat een vragenlijst en een huisbezoek

 

HEEFT U INTERESSE IN Luc