Love

Love

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 30-09-2018
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 50cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 06-04-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Op een zondag avond een nood oproep. Moeder met pups gedumpt aan een drukke weg. Uiteraard nemen we dan aktie en gingen gelijk polshoogte nemen. Ter plaatse troffen we Love aan die gelijk Monique kwam begroeten. De situatie was helder. Moeder broodmager, pups te klein en inderdaad pal naast een B-weg. Pups hebben net wel, net niet de ogen open dus een week of 2 a 3. Die gaan zeer binnenkort de wereld verkennen en zien niet het gevaar van een auto die 80 km per uur rijd. Moeder ging makkelijk en volgzaam in de bench en de pups volgden snel. De volgende dag de dierenarts erbij geroepen en Love kreeg haar eerste bloedtest. Helemaal gezond en betekend dan dat we gelijk gestart zijn met ontwormen, anti teek en vlo en de 1e vaccinatie.

Love was helaas niet onder de indruk van het goede voer dat ze kreeg en dat zorgde voor wat kopzorgen want met 18 kg was ze echt minstens 5 kilo te mager. We hebben niet lang gewacht en op naar de dieren arts voor een uitgebreidere bloedtest. Hieruit bleek gelukkig alleen dat er ergens een ontsteking zat en dat was antibiotica goed te verhelpen. Samen met extra vitaminen en calcium om haar meer op kracht te krijgen. En dat werkte. Samen met een smaak verandering van voer naar zalm zat de buik van Love eindelijk vol. Ze eet nu super. En heeft reserves voor de laatste periode pups zogen.

Met Pasen kreeg ze een gekookt eitje en ook dat vond ze heerlijk.

Love is een intens lieve hond, naast dat ze een plaatje is om te zien is er gewoon niets negatiefs aan Love. Ze doet het goed aan de riem, is eerder onderdanig dan dominant. Ze houdt enorm van aandacht en kroelen en kan heerlijk genieten in de vroege ochtend als we wakker worden met koffie buiten. Love ligt dan naast je te slapen op de bank. Heel langzaam zien we Love opbloeien van de hongerig mama met de zorg voor 7 pups naar Love de hond die nooit meer pups gaat krijgen. Nooit meer zogen nooit meer ziek.

Wij zoeken voor Love een baasje met wat ervaring met honden. Absoluut geen druk gezin en zeker geen kleine kinderen. Hoe love met andere honden is, hebben we nog niet getest. Ze mag eerst bijkomen en haar taak als moeder afronden voor we Love gaan bekijken in andere situaties.

 

Wilt u afmaken waar wij aan begonnen zijn? Bel of mail naar Sonja@walkfordogs2017.nl of 0031-30420501

 

Let op wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jr

HEEFT U INTERESSE IN Love