Little Star

Little Star

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 07-09-2023
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 30cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 14-05-2024
  • Telefoon : 0031-630708443
Teef

Informatie

Deze kleine Black Beauty is waarschijnlijk dichtbij de Casa gedumpt. Onze buren kwamen haar laten zien en vroegen of wij plek hadden voor haar. Had dit mooie meisje even geluk dat er bijna een hondje ging vertrekken en dus mocht ze eerst even in de badkamer bijkomen en konden we in ieder geval starten met ontworming en kuur tegen vlooien en teken. Binnen een dag dook ze in Monique haar armen en het was alsof ze ons bedankte voor de veilige plek. Ze zat/zit onder de littekens de meeste waren geheeld maar het blijft enigszins zichtbaar. We kunnen alleen maar raden hoe ze hier aan komt. Little Star is naar ons erg sociaal hoewel Michael wat meer moeite moest doen om haar vertrouwen te winnen, Monique daarentegen adoreert ze. Dit mooie meisje kon het gelijk heel goed vinden met Upperpup Puck die haar taak als opvoeder zeer serieus neemt. Door de respectvolle houding van Little Star naar Puck toe heeft Monique al na een paar dagen haar geintroduceerd in de rest van de roedel en dat bleek een hele goede zet. Little Star is zeer onderdanig, heeft een zachte houding tov van de oudste honden en leest perfect of de andere 4 van de 6 honden nog geen zin in haar hebben. Ze gunt ze de ruimte om haar te leren kennen en ze houdt gepaste afstand wanneer dat van haar gevraagd wordt. Nu we wat verder in de tijd zijn laten alle 6 haar toe en heeft ze bewezen een goede pup te zijn als jongste in de groep.

Little Star is vanaf dag 1 op de Casa zindelijk. Ze gaat netjes met de andere honden naar buiten en doet daar al haar behoeftes. ’s Nachts slaapt ze in de bench want ze moet natuurlijk nog leren dat draden en stekkers geen speelgoed zijn. Je hoort haar s nachts  niet. Kortom een heel keurig en lief dametje dat zo makkelijk instapt in het leven op de Casa. Little Star wil natuurlijk uiteindelijk niets liever dan nog veel meer huishond worden met wandelingen in het bos of aan zee. Andere honden is geen probleem en ook de kippen buiten reageert ze totaal niet op.

Omdat ze al een wat oudere pup is zal ze niet veel groter meer worden dan de ongeveer 30 cm die ze nu is. Enige wat we haar nog moeten afleren is dat barkrukken en tafels geen dingen zijn waar je op springt en aanleren om met de riem te lopen. Echter zo pienter als zij is zal dat snel aan- en afgeleerd zijn.

 

Gevallen voor dit snoep toetje? Bel dan snel naar Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op wij plaatsen haar niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Little Star