Levie

Levie

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 22-03-2019
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 36cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-06-2019
  • Telefoon : 0630420501
Reu

Informatie

Levie zou met zusje Pip en broertje Rocky naar het dodingsstation gebracht worden. Gelukkig heeft Monique goede contacten met de directeur en die wist dat het hun zekere dood zou gaan worden, dus hij belde Monique of zij plaats had. Monique is de 3 gaan halen en er bleek nog een 2e nestje te zijn, maar die waren pas paar dagen oud. De mama’s van beide nestjes zijn tijdens de sterilisatie week gesteriliseerd en krijgen dus nooit geen pups meer gelukkig.

Levie was de bangste van het hele stel en heeft het lang volgehouden weg te duiken zodra Monique het hok in kwam. Langzaam, stapje voor stapje ontdooide hij maar bleef op afstand. En toen gebeurde het vreselijkste… Levie werd ziek, doodziek en midden in de nacht met spoed naar Antal die Levie met recht voor de dood heeft weggehaald. Weer Parvo, gelukkig vertrouwen we in de goede zorgen en kennis van Antal en ook Levie heeft hij erdoor heen gesleept. Levie is nu helemaal gezond en zo sterk als het beertje waar hij op lijkt. Inmiddels is Levie ook niet meer de angsthaas van het stel, maar een deugniet, die precies de momenten ziet waarin hij ongestoord happen haar van Monique weg te halen, haar vingers zijn niet veilig en Levie speelt enorm graag met andere hondjes.

Levie kijkt met argusogen naar de prille liefde tussen Royce en Rocky, want ook hij is stiekem verliefd op haar en doe zijn uiterste best te laten zien dat hij veel leuker is dan zijn broertje.

Levie zoekt een baasje met ervaring, die de tijd neemt om hem op sleeptouw te nemen, alles te leren wat een pup hoort te leren, maar vooral verder gaat met Levie zekerder maken waar Monique mee begonnen is, heeft nog wat tijd nodig in Nederland.

Bent u die geschikte baas? Misschien al een stabiele hond aanwezig waar hij nog meer van kan leren? Dat zou geweldig voor hem zijn, Levie is er klaar voor.

Levie plaatsen we net in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Levie