Lamborgini

Lamborgini

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 29-05-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 12cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 12-07-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Nabij een winkelcentrum, aan de rand van Tulcea, in een veld waren al een paar dagen 6 gedumpte pups gesignaleerd. Zoals we in RoemeniĆ« gewend zijn, roept iedereen, post iedereen op facebook maar doet niemand daadwerkelijk iets, enkele uitzonderingen daar gelaten. Lamborgini was de derde die gevonden werd. Ver van de plek waar ze zich bevonden. Zij is op dezelfde plek gevonden als broertje Bass. Midden op een hele drukke 4-baans weg, wat ook voor haar een wonder is dat ze er heelhuids af gehaald is. Ook deze mevrouw had op fb de post van de gevonden van Bass en Gass en belde onmiddellijk Miruna dat zij pup nr 3 bij haar had. De foster van Bass en Gass riep direct breng maar bij mij en zo geschiedde. De dierenarts heeft ook Lamborgini nagekeken en zij was gezond op de blaren na. Hiervoor krijgt ook zij antibiotica en langzaam trekken ze allemaal weg. Lamborgini vermaakt zich prima bij haar  foster, samen met haar broertjes

Ook haar dag bestaat nu nog voornamelijk uit eten, eten, eten en spelen en dan heel lang slapen. Zodra we meer kunnen vertellen over haar karakter zullen we dit zeker gaan aanvullen. Ze is nog klein en moet nog veel groeien en aankomen en alle entingen nog door lopen. Wat wel al opvalt bij Lamborgini is dat ze absoluut niet onderdoet voor haar 3 broertjes. Kortom geen angstig tantetje.

Mocht je niet op de aanvulling kunnen wachten en ben je verliefd op de zwarte golven van dit mooie meisje, bel dan snel met Sonja of mail naar

 sonja 0031-630420501 of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl.

Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek. En wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Let op! Denk goed na of u na corona ook nog ruim voldoende tijd heeft om een pup op te voeden en voldoende aandacht te geven.

HEEFT U INTERESSE IN Lamborgini