Kobus

Kobus

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 06-05-2020
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 12cm
  • Schofthoogte Klein
  • Toegevoegd : 20-07-2020
  • Telefoon : 0031630420501
Reu

Informatie

Op een gewone woensdag middag ging Monique even boodschappen doen. Nog geen
200 mtr op weg schoot er ineens een mama met 2 pups de weg over, moeder goed gewend ah verkeer kan de autos makkelijk ontwijken maar haar 2 mini pups rennen nog niet zo hard en dat over het bloedhete afvalt. Tot 2x toe moeten er auto’s flink in de remmen om ze niet dood te rijden en gelukkig doen ze dat ook want meestal interesseert het de mensen totaal niet. De auto aan de kant gezet en de 1e 2 zijn snel opgepakt en in de auto gezet. In een ooghoek ziet Monique aan de overkant van de straat nog iets kleins bewegen en ja hoor, pup nummer 3 die mama al niet meer kon bijhouden. Ook hem te pakken kunnen krijgen en retour naar de Casa, die boodschappen komen later wel.

Pup 3 bleek Kobus te zijn, een klein manneke dat heel hard toe was aan rust, volle buik en pillen tegen de vlooien en 1000den teken op zijn al zo kleine lijfje.
De volgende dag na de vondst was Kobus al een beetje uitgerust en kon niet genoeg krijgen van brokjes en vers water. Spelen was nog lastig maar dat had ook maar een paar dagen nodig. Inmiddels zijn we al een stukje verder, is de 1e enting geweest, zijn alle vlooien en teken verdwenen en het eten kan nu rustig. Buiten de ren spelen vindt hij heerlijk en ondanks dat hij maar zo heel klein is, heeft hij af en toe flink de vaart erin. Helpen bij het klussen buiten doet hij ook graag en we denken dat zwemmen een grote hobby gaat worden. Hij zit in ieder geval graag met zijn kontje in het badje.

Kan je niet genoeg krijgen van deze snoeptoet en wil je een lief vriendje alles leren om groot en gezond te worden? Bel dan snel naar sonja
0031-630420501

Wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Kobus