Kenn

Kenn

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum 19-01-2020
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 30
  • Schofthoogte Middel
  • Toegevoegd : 17-11-2022
  • Telefoon : 0031630708443
Reu

Informatie

Kenn is de zoon van Barbie. Samen met zijn moeder leefde hij op straat in Tulcea. Een zwerver met een groot hart voor dieren heeft ze onder zijn vleugels genomen en vertrouwd met mensen gemaakt. Dat ging een hele tijd goed tot dat de man een baan in Boekarest kreeg en de hele week op 4 uur rijden zou verblijven. WFD werd ingeschakeld en wij namen Kenn en Barbie op.
Helaas bleek Kenn hartworm te hebben en is hiervoor behandeld. Eind September bleek dat de behandeling geslaagd was en Kenn hartworm vrij is.
Kenn zit klaar om te vertrekken. Hij is op zoek naar een huisje en een warm mandje waar hij voor altijd mag wonen en waar hij meer dan welkom is. Kenn is dol op aandacht, rennen, spelen en muisjes zoeken. Hij houdt van vrouwtjes honden en deelt graag een pootje uit. Ook vindt hij het meer dan normaal dat je eerst netjes gaat zitten voor dat je wat lekkers krijgt. Kenn zoek een baasje dat veel met hem gaat ondernemen. Wandelen, bos, water, zee of waar dan ook maar lekker wandelen en samen op pad. Natuurlijk past lekker luieren ook in zijn dag schema en hij wil geen uren lang alleen zitten het is echt een mensen hond geworden.
Op de Casa vermaakt hij zich prima met zijn moeder en tante Xiam, maar eerlijk is eerlijk een zachte warme mand in Nederland of Belgie is zijn ultime droom.

Wil je meer weten of ben je al als een blok gevallen, bel dan snel met Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

Let op onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek.
Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Kenn