Jackie

Jackie

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 31-07-2018
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 35cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 09-08-2019
  • Telefoon : 0630420501
Teef

Informatie

Op een zondag ochtend reed Monique terug naar de Casa met de net gedane snelle boodschap. Net bij de laatste bocht voor haar huis moest ze in de bocht vreselijk snel uitwijken voor een hondje dat de schaduw opzocht op de al hete ochtend. Gelukkig rijdt Monique nooit hard, anders was het zeker fout gegaan. Links van die plek is een parkeerplaats, dus Monique zet gelijk daar de auto stil en probeert dit hondje van de straat te krijgen, schaduw aan de andere kant van de weg, maar dan kan het hondje in ieder geval niet aangereden of dood gereden worden. Het hondje komt gelijk op Monique af, maar als ze weer weg rijdt loopt het hondje de weg weer op. Monique gaat water halen en voer en hoopt op die manier dat het hondje van de straat blijft. Eenmaal terug, komt het hondje ook hier weer op af, maar gaat na veel drinken toch weer terug. Om wanhopig van te worden. Het hondje zwerft al langer op straat, de vacht is in een vreselijke conditie en het hondje is nagenoeg uitgedroogd. Maar er is geen plek op de Casa, Monique zit bom en bom vol. Naarstig zoekt ze opties om het hondje in ieder geval veilig te krijgen en rond 12 uur komt Antal even wat ophalen en samen met hem en Iona gaan ze terug kijken naar het hondje. Antal oordeelt dat we iets moeten doen en na veel bellen vinden we een plek waar ze in ieder geval veilig zou kunnen zitten. Hup inladen en naar de Casa, dan maar in een kennel buiten.
Het is een dame en ze krijgt de naam Jackie. Jackie was er erger aan toe dan we op het eerste gezicht dachten. Werkelijk en niet gelogen maar 1000den teken zat op haar, hele kolonies is haar vacht, vlooien, afval dat gestrikt was in haar haren. DRAMA. De volgende dag mocht ze tegen alle principes in naar de moeder van Miruna die haar met hoge uitzondering gingen trimmen en wassen ondanks dat de antivlo pil nog niet werkte (dit is een vaste regel) wat tijdens de 3.5 uur dat ze beiden bezig zijn geweest gezien hebben overtrof alles. Ondanks dat ze in de kennel al 1000den kwijt was geraakt, gingen er tijdens de trimbeurt nogmaals 1000den het afvoer putje is. Doorns die tussen haar tenen vast zaten in haar vel echt in en in triest. Maar aan het einde kwam er een schoon en lief hondje tevoorschijn. Bij Antal bleek dat ze wonderbaarlijk geheel gezond was. Alleen ook loops, dus steriliseren was de eerste prio. Dat heeft ze inmiddels achter de rug en ook de eerste entingen. Een paar dagen later kwam Romy naar de Casa en toen die het huis inliep, liep Jackie mee naar binnen. Weer verbazing want de honden van Monique accepteerden haar onmiddellijk en inmiddels is ze onderdeel van de roedel. Jackie is zindelijk, loopt perfect aan de riem, luistert enorm goed en vindt leren leuk. Een modelhondje dat bijna klaar is om eind september naar NL te vliegen.
Jackie zoekt een baasje dat veel met haar wil wandelen, die haar truckjes wil leren maar waar ze s avonds ook lekker naast op de bank kan ploffen.
Jackie kan bij alle honden, groot en klein, jong en oud.

Wil je Jackie het mooiste leven ooit geven, zodat ze nooit meer denkt aan de tijd op straat? Bel dan snel met sonja 06-30420501 of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl

HEEFT U INTERESSE IN Jackie