INZAMELINGSACTIE SHELTER NUTZI !!!

Een tijdje terug hebben we al een oproep geplaatst voor klussers om mee te gaan helpen bij Nutzi’s shelter. Afgelopen donderdag zijn voorzitter Michael en secretaris Mario bezig geweest met de inventarisatie voor dit project (maten afnemen etc.). In september gaat er geklust worden. Het idee om overkappingen te maken in de kennels gaat niet door, bouwtechnisch niet mogelijk. Plan B is het maken van klaphokken waar alle honden straks beschutting en bescherming kunnen vinden.

De situatie nu: Het grootste deel van de shelter heeft lege, kale kennels. In 2 kennels staan nu nog een paar erg verrotte houten hokjes waar 1 hondje per hok in kan, maar dit geeft totaal geen bescherming tegen de weersomstandigheden van Roemenië. De honden gaan daar straks de herfst in gaan met ontzettend veel regen. Einde van november tot half december begint de echter winter. Een meter sneeuw is geen uitzondering met temperaturen van -30 graden. Voor geen enkele hond zijn deze temperaturen normaal, maar vooral de kleine hondjes kunnen dit niet overleven. Door zware regenval kunnen ze verdrinken en met de ijskoude temperaturen bevriezen ze makkelijk..

Kortom: we kunnen dit niet meer aanzien en niet meer laten gebeuren. De inzamelingsactie is voor de bouw en materialen van de klaphokken. Daarnaast zijn ook etensbakken, stro en manden nodig zodat de hondjes een kans van overleven hebben!

We hebben in totaal een bedrag van €1250 euro nodig. Om aan dit bedrag te komen hebben Nutzi’s honden uw hulp hard nodig.
Het materiaal wat we onder andere nodig gaan hebben is:
– Watervaste betonplex platen
– Rvs scharnieren
– Balken om te monteren, 
– Rvs schroeven
– Betonboren
– Slagpluggen van 8 mm 
– En diverse kleine materialen (schroeven etc.

Tijdens de inzamelingsacties krijgen alle donateurs een plekje op onze lijst + je naam komt op 1 van de klaphokken te staan! (met naam, anoniem doneren mag uiteraard ook) Daarnaast nog een verassing: we maken er tevens een loting van!

Onder alle donateurs wordt 1 winnaar gekozen (NIET afhankelijk van het bedrag wat gedoneerd wordt) en diegene wint een WFD2017 PAKKET met 3 overheerlijke wijnen, een WFD2017 T-shirt en een sleutelhanger met winkelwagenmuntje van WFD2017!!
Naast de hondjes ook genoeg reden dus om te doneren;)

Doneren kan via de doneerknop bovenaan onze Facebook pagina, via de website  www.walkfordogs2017.nl

of via bankoverschrijving

NL55ABNA0818869399

Geef een reactie