Ice

Ice

  • Geslacht : reu
  • Geboortedatum : 18-03-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 12cm
  • Schofthoogte Klein :
  • Toegevoegd : 25-05-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Reu

Informatie

Ice is hoogstwaarschijnlijk een “verjaardags” kadootje geweest. En zoals zo vaak komen ze er na een paar weken achter dat een pupje nu eenmaal veel werk en tijd kost. Dus wat doe je dan als je in Roemenië woont, je zet de pup gewoon snel s’avonds in het donker op straat. En rijdt snel weg. Gelukkig kwam een vriend van onze dierenarts net thuis en zag dit kleine manneke helemaal verward op straat zitten en heeft hem meegenomen en hem een veilige plek, voer en water gegeven. Daarna heeft hij zijn vriend gebeld om hulp want zelf heeft hij een grote hond en kan er geen pup bij hebben. Uiteraard gaat dan daarna de telefoon van Monique of er nog plek is. En gelukkig is die er en wel binnen want Heart is inmiddels gezond en wel de beste vriendinnen met Sangria geworden en wonen nu gezellig bij elkaar.

De volgende dat zou de overdracht bij de dierenarts zijn en kon dit manneke gelijk bekeken en getest worden. Testen waren goed, hij ziet er goed uit en is ongeveer 9 weken bij de vondst. We moeten de vinder beloven hem op de hoogte te houden want ondanks 1 nachtje zorgen voor… heeft het manneke hem wel geraakt en dat beloven we natuurlijk met plezier. Inmiddels is Ice al lekker ingeburgerd en rent dapper zijn rondjes ondanks zijn korte pootjes. De eerste kennismaking met de stofzuiger is geweest en zijn reactie was te leuk, eerst was het IEKS wat is dat voor een monster, maar nadat we de aan knop indrukten ging hij als dappere Don Juan, Monique wel eens beschermen tegen die vreselijke reus. Ice is duidelijk mensen gewend en kroelt graag.    

Dapper wil hij bij de roedel van Monique horen maar dat gaan we stapje voor stapje introduceren en allereerst met onze Upperpup Tommy.

 

Verliefd geworden op deze kleine Dinky Toy? Bel dan snel met Sonja 0031-630420501 of mail naar Sonja@walkfordogs2017.nl

 

Let op wij plaatsen onze honden niet bij gezinnen met kinderen onder de 12 jaar en wij vragen u alvast na te denken of u NA Corona ook nog tijd heeft voor Ice!      

 

HEEFT U INTERESSE IN Ice