Huisdieren Academy

De Huisdieren Academy

 

De Huisdieren Academy is hét diervriendelijkste platform voor alle baasjes van Nederland. Het platform staat vol leerzame blogs, video’s, (online) cursussen & vragensessies. Daarnaast is de Huisdieren Academy actief op facebook & instagram waar je praktische informatie vindt om het leven van jouw huisdier nog beter te maken. Veel baasjes hebben in het verleden al aangegeven dat zij zich vaak niet bewust waren van wat ze misten. Gelukkig heeft de Huisdieren Academy hier al een hele mooie bijdrage aan kunnen leveren. Zo creëren we samen een gelukkige en gezonde huisdierenwereld. 

 

De Huisdieren Academy is in 2020 opgericht door Wietske Scholten. Van haar passie (liefde voor dieren) heeft zij haar beroep gemaakt en inmiddels is Wietske al enkele jaren werkzaam als dierenarts. Als dierenarts zag zij vaak bepaalde ongemakken bij huisdieren. Denk hierbij aan problemen van onder andere het gebit en de vacht. Dankzij haar medische achtergrond heeft zij met behulp van praktische tips al veel baasjes kunnen ondersteunen in het voorkomen van gezondheidsproblemen. Dit heeft er onder ander voor gezorgd dat veel ongemak bij onze viervoeters bespaard is gebleven en zorgde daarnaast voor het besparen van de nodige dierenartskosten.

 

Heb jij nu ook regelmatig vragen over je hond? En wil je graag weten waarom je hond erg verhaard? Of waarom je de laatste tijd een naar luchtje uit de bek ruikt? Of wil je graag advies over de voeding of gedrag van je hond? Dan geeft de Huisdieren Academy jou een antwoord op al je vragen. Door de laagdrempelige communicatie en bewezen kwaliteit onderscheidt de Huisdieren Academy zich van alle andere platforms. Iedereen is welkom en alle vragen mogen gesteld worden. Hopelijk zien we jou daar snel!

 

Diervriendelijke groeten,

Wietske Scholten