Hope

Hope

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 15-08-2019
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 50cm
  • Schofthoogte :Middel
  • Toegevoegd : 13-10-2020
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Op een dag kregen we een noodkreet van een inwoner van Tulcea. Er was een hond aangereden, deze lag verlamd op straat en niemand deed iets. De melder had wel wat water en eten achter gelaten, maar kon met de beste wil van de wereld de hond niet meenemen. Michael en Yentle gingen direct op pad met de opgegeven locatie op zak. Daar aangekomen zagen ze inderdaad een hond op de rijweg liggen die totaal niet bewoog. Even waren ze bang te laat te zijn, maar Yentle merkte toch ademhaling op. Bij de hond aangekomen bleek ze nog wel haar staart te kunnen gebruiken maar verder niets. Direct in de bus geladen en op naar de dierenarts. 2 artsen hebben haar onderzocht en het bleek geen aanrijding met een auto te zijn, maar deze lieve hond was zodanig met een stok of iets dergelijks op haar rug geslagen te zijn, dat veel zenuwen beklemd zaten waardoor ze onder andere niet kon lopen. Zo een lief mooi meisje gewoon “lam geslagen”.

Hope kwam op de Casa om bij te komen en aan te sterken en zichtbaar was ze opgelucht en blij bij de familie te zijn. Ze begon weer met lopen en langzaam ook rennen en iedereen was opgelucht dat het herstel heel goed ging.

Hope heeft inmiddels bijna haar entingen gehad, is gesteriliseerd en bijna klaar voor het echte werk…. een lieve baas in Nederland. Hope is een vrolijke onwijs lieve hond die graag knuffelt, speelt en elke dag haar grootste glimlach laat zien.

 

Bij interesse in Hope graag bellen of mailen naar sonja@walkfordogs2017.nl

0031-630420501

Let op wij plaatsen geen honden in gezinnen met kleine kinderen.

HEEFT U INTERESSE IN Rose Hope