Hoe gaat het nu met !!!!!!!
Reacties van adoptanten

Royce

Hoi allemaal,
Ik ben Royce en ben nu 3 maanden in Nederland. Ik kwam heel angstig ‘zeg maar bang’ aan in Nederland. Na een week bij Sonja ben ik geadopteerd, door Gerard en Marijke. In die maanden heb ik heel veel geleerd. Loslopen, heel veel kroelen, vooral in de ochtend tussen mijn baasjes in. Zij zeggen over mij, dat ik de allerliefste en mooiste hond ben. Ik loop trots rond en sloop zo af en toe het een en ander. Het dekbed was het aller leukste…heel veel veren..jammer dat ik ervan moest niesen.

Elke dag ga ik het water in op het honden strand en haal graag stokken, blaadjes etc uit het water .Eigenlijk , eerlijk gezegd heb ik een honden leven.

Vreemde mensen vind ik nog steeds wel eng. Toch gaat dat ook al beter..

Ik ben een hele gelukkige hond

Liefs van mij Royce
En haar baasjes Gerard en Marijke

Iris - Bella

Lieve Bella,

Vanaf het eerste moment dat wij je zagen waren we meteen verliefd op je! We hebben je toen meteen opgehaald van Schiphol en alles is mega snel gegaan. Ondanks alles wat jij hebt meegemaakt was je toch zo vrolijk en lief. Je bent nu inmiddels een maand bij ons en je doet het super goed. Het liefst lig je de hele dag bij ons te knuffelen. We moeten je nog wat dingen leren maar alles stap voor stap. Je bent altijd zo vrolijk als er iemand thuis komt en soms ook zo eigenwijs, wat het ook wel weer leuk maakt. Wij zijn blij dat wij jou een gouden mandje kunnen geven lieve Bella.

Liefs, Nathalie, Erik & Bella 🐾

Holly

Hier een berichtje van Holly. 

Van een rustig leventje met een heleboel andere pups bij Monique,  was het die zondag even schrikken en na een lange reis kwam ik bij een lieve mevrouw in de armen, die me heel lief knuffelde.
 

Na wat stukjes worst weer een stukje reizen en toen kwam ik in hun huis, waar al een grote hond was, maar Taty is heel lief en gromde wel de eerste week naar me, wilde niet echt haar bank met me delen, maar er is nog een bank en daar mag ik wel op lekker tussen de baasjes. 

Die veel met me knuffelen, ook heb ik diverse knuffeldieren waar ik mee mag spelen, wat ik wel leuk vindt. 


De eerste dagen sliep ik in een
bench boven bij het baasje maar dat vond ik na een week echt niks meer en toen werd ik al beneden gelaten, en mocht ik de hele nacht op de bank slapen. 

Iik mag ook door de hele tuin struinen en ontdekken, want buiten de poort vindt ik best nog wel wat eng. 

 

Taty begint ook steeds leuker te worden maar ze is best groot en wilt af en toe al met me spelen maar dat vindt ik ook nog wat eng, maar iedereen die bij mijn baasjes komt wilt met me knuffelen en vindt me superlief en wil me meenemen, maar dat mag lekker niet. 

Wel zegt het baasje weet nog wel een adres met hondjes die nog een baasje zoeken. 

Ik doe al mijn best want ik slaap de hele nacht door zonder te piepen. 

 

Maar als het ’s avonds donker is doe ik wel eens wat  blaffen, want dan zie ik toch duidelijk buiten een hondje als ik kijk, maar dan zegt het baasje dat ik dat ben, het is mijn spiegelbeeld in de tuindeur, tuurlijk zie toch een ander hondje hoor dus laat ik dat hondje weten dat dit mijn huisje is. 

Tot zo ver mijn eerste 2 weken in Nederland. 

 

Pootje van Holly 

Sniper

Doordat mijn vriend een foto van Sniper liet zien, ben ik gelijk verliefd geworden op hem! Alles is zo snel gegaan met het adopteren van Sniper, maar ik spreek met geluk dat we hem een gouden mand hebben mogen geven, en dat wij zijn familie mogen zijn! Ik noem Sniper dan ook mijn kind.
Hij heeft zelfs zijn eigen Instagram account gekregen, @snipersempire , omdat ik gewoon stapelgek op hem ben, dat mijn mobiel altijd vol staat met foto’s en video’s die ik graag wil delen!!

Hij doet het daarnaast ook hardstikke goed en leert alles zo snel! Hij kan zelfs al stukjes los van de riem meelopen!

En omdat hij bij ons in de familie is gekomen, heeft hij ook nog is een neefje en nichtje gekregen, Buddy en Kala, die hij regelmatig ziet naast al zijn vriendjes en vriendinnetjes in het hondenpark waar we dagelijks met hem lopen!!
Ik kan wel voor sniper praten als ik zeg dat hij het goed heeft getroffen bij ons en super gelukkig is!

Groetjes van Shannon, Jeffrey & Sniper ♡♡♡

Chiaro

wij hebben via deze top stichting Chiaro geadopteerd zo een goede begeleiding niet normaal je mag blijven vragen ze staan je bij met raad en daad echt toppie. Met onze Chiaro gaat het super hij is zo mooi lief en in onze roedel gaat het geweldig. ik kan iedereen aanraden om bij Walking for dogs 2017 een hond te adopteren veiligheid staat voorop advies en begeleiding is echt super en wat zijn wij blij met onze Chiaro ik wilde graag een hondje uit Roemenië een goed leven geven ze hebben het zo zwaar daar. Je kan niet alle honden van de wereld redden maar wel de wereld van 1 hond !!!!
Groetjes Sabine en pootje van Chiaro

Benji (Booty)

Met Benji (booty), gaat het heel goed. Wordt steeds spontaner en speelser. Hem een leeftijdgenootje (Trixy) geven was een gouden greep. Wát n koppel! 😍.
Benji heeft zijn castratie heel goed doorstaan. Hij is een heel slim, speels, lief én waakse woef geworden waar we veel van 💖.

Pecan (Lola)

In December 2018, I mentioned to Monique during a conversation how worried I was about the stray dogs in Romania, because my little dog, who I adopted in 2015, wouldn’t go outside without first being bundled into a coat or a sweater. Monique told me that there was one little dog who wouldn’t likely survive the winter if she was not adopted. Monique suggested that if I would consider fostering her, just to give her a chance of finding her forever home, it would save her life.
I run a small business and I really didn’t think I would have time for a third dog and I wasn’t looking for another dog. Something made me say yes, but I agreed to adopt her.
Monique immediately made arrangements to have Pecan examined by a veterinarian and arranged for her to be spayed – 2 weeks later on December 16, she arrived at Schipol with two other lucky dogs! Pecan weighed 5.5 kilograms; completely skin and bones! She was and remains the gentlest, most patient, intelligent little dog and has truly been a blessing to our family. She immediately loved my two little Romanian rescues as if they were her own puppies. It has been four months since she arrived in our home. She loves long walks on the leash, playing fetch, and enjoys being a member of this family. She has made my other two little dogs more active with her positive energy. She will enjoy a long, happy life full of love.

Max (Beeko)

Ik heb mijn WFD hondje Max (Beeko) zelf opgehaald uit Roemenië, het was de bedoeling dat ik hem zou fosteren maar vanaf de eerste dag ging het zo goed samen met onze andere WFD pup Lucky dat we besloten Max te adopteren en heb daar nog steeds geen spijt van . Max is een lieve vrolijke pup die goed luisterd en is gek op zwemmen en wandelen in het bos, graven doet hij ook wel eens heeft hij geleerd van zijn iets oudere broertje Lucky. Max is een allemansvriendje hij vind alles en iedereen leuk . Max is nu ong 57 cm groot en weegt 20.7 kilo

Lucky

Mijn WFD hondje Lucky heb ik opgehaald op 25 november 2018 en is inmiddels uitgegroeid tot een leuke ,slimme ,lieve en ondeugende pup van 9 maanden . Hij is nu ong 48 cm hoog en weegt 18 kilo. Hij houdt heel erg veel van water/zwemmen en lekker wandelen in het bos en vind alle hondjes leuk en ondanks zijn groote zit hij graag op schoot om te knuffelen. Graven is ook 1 van zijn favoriete dingen .Lucky is een allemansvriendje . Sinds januari 2019 heeft hij een vriendje erbij voor het leven, ook een WFD pup genaamd Max (Beeko). Het is een vrolijke pup die ik voor geen goud meer wil missen

Luna & Drake

Luna kwam eind vorige zomer de leegte vullen na het overlijden van onze vorige hond. Het verhaal van Luna is bekend. Als een mager scharminkel kwam ze bij ons. Door de parvo had ze wel een jasje uit gedaan. Maar ze is ontzettend goed opgedroogd. Ze is echt een grote knuffel, super lief, sociaal, gehoorzaam. Bijna 1 haar oud. De ideale hond. Ze vindt alle mensen en kinderen leuk, begroet iedereen, soms iets te enthousiast. Sinds eind november hebben een maatje erbij. Drake, omdat hij zo op Luna leek en onweerstaanbaar keek, hebben we toch vrij impulsief een 2e W4D hondje erbij genomen. Samen zijn ze prachtig en oh zo verschillend. Yin en yang. Luna is evenwichtig, Drake is onzeker. Luna rent overal op af, Drake loopt liever met een grote boog om alles heen. Soms vrij lastig met uitlaten. 😂🤣
Luna is braaf in huis, Drake is echt een boef.
Ze zijn erg aan elkaar gewaagd, stoeien en spelen de hele dag, tot ze instorten.
Met Drake ( nu 9 maanden) zit ik nu op cursus om hem via de connectie methode meer zelfverzekerd te laten worden. Zodat hij het leven wat relaxter in stapt.
Gelukkig hebben we hier veel gelegenheid om buiten de rust op te zoeken. In de natuur zijn ze op hun leukst. Rennen, stoeien, struinen, echt genieten dan.

Het is lekker druk met twee pubers in huis maar ach…. ze blijven onweerstaanbaar.

Puck (Love)

Puck (Love) is nu maandje bij ons en ze doet het super goed! Het liefst de hele dag knuffelen; spelen; rennen en oja de planten uit de tuin graven 🙈. Puppy cursus vindt ze heel leuk en pakt ze alles snel op! Puck groeit goed, is ze heerlijk aan het puberen &. soms dus lekker eigenwijs maar we zouden haar voor geen goud meer willen missen ♥️.